: Dag-til-dag levering
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Green Days: Spar min. 20-25% - Shop her >>

Producenter

I denne kategori finder du alle vores producenter.
Producenterne er opsat i alfabetisk rækkefølge, så det er nemt for dig, at finde lige præcis den producent du leder efter.

Uanset om du leder efter danske Urtekram, Melissa eller Pharma Nord, eller om du leder efter en udenlandsk producent som Apo Pharm, så kan du finde den lige her!

Vores Producenter - De førende indenfor Helsekost

Vi har et stærkt samarbejde med vores producenter og forhandlere, hvorfor vi kan forhandle nogle af markedets bedste priser hjem. Vi gør det hele for at gøre vores kunder, dig, tilfreds(e).

Med næsten 200 forskellige producenter, har vi et af Danmarks største og bedte udvalg af diverse helsekost. Vi tilfører løbende nye og spændende producenter, og hvis du ikke kan finde dit favoritprodukt, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice og ønske. Så gør vi alt hvad vi kan for at skaffe produktet hjem.

Helskost producenter

Vi forhandler nogle af de største brands i Danmark indenfor helsekost. Heriblandt tælles Solaray, Pharma Nord, Natur Drogeriet, Biosym og Nordic Naturals. Vi har fiskeolie, multivitaminer, magnesium og d-vitaminer i verdensklasse kvalitet, og som passer til alles behov. Om du er vegetar, glutenallergiker eller ikke kan sluge pille, så skal vi nok finde et alternativ til dig.

Fødevare producenter

Vi har ikke verdens største udvalg af fødevarer, men dem vi har lever op til vores kunders krav om sundhed og renhed. Nyborggaard, Natur Drogeriet, Herrens Mark, Pureviva og Vita Biosa er blandt vores populære fødevaremærker. De laver produkter som fermenterede drikke, superfood pulver, urteblandinger til te eller koldpressede økologiske olier. Vores fødevare sortiment er sammensat udfra en idé om økologi og bæredygtigthed.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader