Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Mezina
Mezina er en dansk-ejet familievirksomhed, der skaber produkter, der hjælper folk til en bedre sundhed og større livskvalitet.

Læs mere om Mezina og deres produkter lige her >>

Hvad er Mezina?

Mezina er en 100% dansk familieejet virksomhed, med hovedkontor i Esbjerg og datterselskaber i Norge, Sverige, Finland og England.

Mezina har i over 30 år leveret helsekost, kosttilskud og naturlægemidler til danskerne - og er i dag en af Danmarks største helsekostleverandører.

De fleste produkter fremstiller Mezina selv, men virksomheden samarbejder også med en lille eksklusiv gruppe af udenlandske leverandører, der fremstiller unikke produkter.
Det vigtigste for Mezina er, at den grundlæggende opfattelse af, hvad produkterne skal kunne og den kvalitet de skal have, er ens.

Mezinas vision Visionen bag virksomheden er kun at tilbyde markedets bedste produkter indenfor de områder, de beskæftigere sig med - og de mener at netop denne målsætning er en af de vigtigste forklaringer på, hvorfor de klarer sig så godt.

Produkter

Mezina har et stort sortiment af mærke og produkter inden for forskellige kategorier.
Virksomheden har blandt andet et stort udvalg af produkter der bidrager til at mindske trætheden, produkter der hjælper fordøjelsen, vitaminer til gravide kvinder, kosttilskud til vedligeholdelse af et positivt humør, kosttilskud der hjælper kvinder i overgangsalderen, kosttilskud mod søvnproblemer, og en masse andet.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os