Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Mave & Fordøjelse

I følgende kategori finder du et bredt udvalg af produkter der er udviklet til din mave og fordøjelse.

En mave i balance giver dig en forhøjet livskvalitet, og give dig ro og balance i hverdagen.

Du kan læse mere om fordøjelsen lige her.

En mave i balance

En velfungerende mave og tarmfunktion, som er i balance har faktisk en rigtig stor indvirkning på dit generelle velbefindende. Fordøjelsen spiller en så stor rolle når de handler om optagelsen af vitaminer og minerale. Din fordøjelse er den proces, hvor dine mavetarmkanaler optager de vigtige næringsstoffer til din krop og ved en kemiskproces ændrer ubrugt mad til affald.

Mave & fordøjelse

Sådan virker fordøjelsen - kort skitseret:

  • 1.trin Når du tygger din mad
  • 2.trin Det er herefter dit spyt der sætter gang i fordøjelsen. Spyttet ændre maden til en blød masse. Denne masse kalde bolus.
  • 3.trin Spyttet gør massen (bolus) glat, så det bliver lettere at synke og så det nemt kan glide ned i den bagerste del af din hals samt spiserøret
  • 4.trin Når bolus når mavesækken frigøres der saltsyre. Saltsyre bidrager til nedbrydelsen af store madmolekyler og ændre bolus til en flydende/suppelignende masse.
  • 5.trin Den flydende masse (bolus) har nu ændret navn til kymus. Når kymus når til tolvfingertarmen vin enzymer fra bugspytkirtlen samt galde fra leveren nedbryde kymus til mindre elementer. Ved at nedbryde kymus til mindre elementer, kan det let optages af din tarm og blive brugt af din krop.
  • 6.trin Din tyndtarm er på indersiden beklædt med en slimhinde samt meget små flige. Disse flige bliver kaldt villi. Ved hjælp af villi bliver det fordøjet mad optaget og overført til dit blod. Det er i tyndtarmen at alle vitaminer og næringsstoffer bliver optaget.

"Det er altså vigtigt at din mave er i balance, da fordøjelsen spiller en stor rolle for optagelsen af vitaminer samt næringsstoffer."

De populære mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier har faktisk ikke noget at gøre med mælk, men de er navngivet fordi de omsætter bl.a. kulhydrat til mælkesyre nede i maven. De kan fremstilles helt naturligt gennem fermentering og ekstrakt fra diverse planter og urter. Mælkesyrebakterierne lever i en konstant kamp mod "de dårlige" bakterier. Begge bakterier vil gerne sætte sig fast på tarmvæggen og derved formere sig. Kommer de dårlige bakterier i overtal, kan det medføre en vækst af sygdomsfremmende mikroorganismer.

Mælkesyre - Udo´s Choice


"Mælkesyrebakterierne er bl.a. med til at stimulere vores immunsystem, hjælper til optagelsen af vitaminerne og bidrager til opbygningen af slimhinden i tarmen".


Prøv Udo´s Choice Super Adult 16-65 år - der indeholder 6 voksen-specifikke bakteriestammer

Du kan også prøve Udo´s Super Children 5-15 år - der indeholder 8 specifikke bakteriestammer, fremstillet specifikt til børns sundhed.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os