: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Bevægeapparatet

Bevægeapparatet er en af de mest værdsatte funktioner i kroppen. Et velfungerende bevægeapparat giver dig nemlig frihed!

Læs mere om vores produktsortiment til bevægeapparatet lige her >>

Hvad er bevægeapparatet?

Bevægeapparatet er den samlede betegnelse for knoglerne, leddene og musklerne i din krop. Det er nervesystemets job at forbinde disse tre enheder, så de virker i harmoni. Men hvad hvis en del af bevægeapparatet ikke fungerer som det skal?

Ømme muskler eller ondt i leddende?

Det kan være evigt ømme muskler, skrøbelige knogler eller betændte led der volder dig problemer. Lige meget hvad, kommer hele apparatet i ubalance hvis én enkelt del ikke fungerer optimalt. Ømme muskler kan fx derfor påvirke leddenes funktion. Ofte forårsages disse "ikke-kroniske" smerter af inflammationer/betændelser i kroppen.

Her kan anti-inflammatoriske midler hjælpe med at dæmpe betændelsen, og vedligeholde bevægeapparatets normale funktion.

Kosttilskud til bevægeapparatet: Gurkemeje, Magnesium og Kollagen

Vores kosttilskud til bevægeapparatet, kan inddeles alt efter hvilken del af apparatet de påvirker. Magnesium er fx kendt for at bidrage til knogler og musklers normale funktion.

Alt-i-en kosttilskud til muskler og led

Der findes også kosttilskud i vores sortiment, som giver dig et samlet produkt. Her i blandt kan vi nævne Glyc Original med kollagen, omega 3, zinc og c-vitamin. IbuActin fra Solaray er et naturmiddel der er beregnet til at assistere hele kroppens funktion. Denne indeholder gurkemeje, ingefær, humle, papaya og hvidpil.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader