Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Bevægeapparatet

Bevægeapparatet er en af de mest værdsatte funktioner i kroppen. Et velfungerende bevægeapparat giver dig nemlig frihed!

Læs mere om vores produktsortiment til bevægeapparatet lige her >>

Hvad er bevægeapparatet?

Bevægeapparatet er den samlede betegnelse for knoglerne, leddene og musklerne i din krop. Det er nervesystemets job at forbinde disse tre enheder, så de virker i harmoni. Men hvad hvis en del af bevægeapparatet ikke fungerer som det skal?

Det kan være evigt ømme muskler, skrøbelige knogler eller betændte led der volder dig problemer. Lige meget hvad, kommer hele apparatet i ubalance hvis én enkelt del ikke fungerer optimalt. Ømme muskler kan fx derfor påvirke leddenes funktion.

Kosttilskud til bevægeapparatet

Vores kosttilskud til bevægeapparatet, kan inddeles alt efter hvilken del af apparatet de påvirker. Magnesium er fx kendt for at bidrage til knogler og musklers normale funktion. Gurkemejes aktive stof curcumin bidrager bl.a. til at vedligeholde leddenes normale bevægelighed. Gurkemeje er en stærk anti-oxidant. Kollagen, gelatine, medvirker til at vedligeholde dine muskler og knoglers normale funktion. Der findes også kosttilskud i vores sortiment, som giver dig et samlet produkt. Her i blandt kan vi nævne Glyc Original med kollagen, omega 3, zinc og c-vitamin. IbuActin fra Solaray er et naturmiddel der er beregnet til at assistere hele kroppens funktion. Denne indeholder gurkemeje, ingefær, humle, papaya og hvidpil.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os