: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Kur-produkter

Du finder et stort udvalg af Kur-produkter på JalaHelsekost. Kampen mod vægten kan være en hård kamp, men den kan måske blive lidt lettere med hjælp fra bestemte produkter.

Der er ingen nem vej til vægttab, men der er hjælp at hente!

Læs mere om Kur-produkter her >>

Hvad er Kur-produkter?

Kur-produkter er til for at gøre dit vægttab nemmere. Det er ikke mirakelprodukter, og du skal selv arbejde for at tabe dig. Dog kan produkterne være med til at støtte din krops forbrænding og fordøjelse, skabe en balance i dit blodsukker, eller give en mæthedsfornemmelse.

traenbær

Få styr på blodsukkerbalancen

Dit blodsukker er med til at regulere din vægt. Det er derfor helt essentielt at have styr på sit blodsukkerniveau når det kommer til vægttab, og det er netop det kur-produkterne kan hjælpe dig med.

Dit blodsukker regulerer også din helt naturlige drift mod sukker og din appetit i almindelighed. Og som alle andre sider af sukker er der en række negative spiraler indbygget i din krops samspil med overskydende sukker i blodet.

Når dit blodsukker er stabilt, undgår du overskydende sukker i blodet og din krop vil forbrænde både fedt og glukose.

3 tilskud der balancerer dit blodsukker

Hos JalaHelsekost finder du et stort udvalg af kur-produkter, som kan bidrage til opretholdelsen af normale blodsukkerniveauer. Vi har fundet 3 tilskud specielt fremstillet til formålet:

Kilo Trim: indeholder glucomannan, som bidrager til reduktion af kropsvægt i forbindelse med en energireduceret diæt.

Mulberry: Bidrager til at reducere kulhydratoptagelsen fra sukker og stivelse og hjælper til at balancere dit blodsukker.

Seaweed diet: Indeholder Krom, der bidrager til at opretholde normale blodsukkerniveauer, og en normal omsætning af makronæringsstoffer.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader