Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ingrediens

Kosttilskud har mange navne, og derfor kan derfra kan det være svært at udlodde hvilke ingredienser de indeholder. I denne kategori har vi sorteret en lang række kosttilskud efter ingrediens, så du let kan finde de kosttilskud, der indeholder netop de ingredienser du har behov for. Find ingredienser som Baldrian & humle, protein, rødkløver og mange flere.

Vælg det rette kosttilskud | Mest søgte ingredienser

Hvad leder jeg efter? - vælg det rette kosttilskud

Når man skal anvende et nyt kosttilskud, eller er helt uerfaren med den slags, kan det være en stor udfordring at finde det rette uden, at skulle bruge oceaner af tid. Det problem vil vi gerne komme dig til livs. Vi har sorteret en lang række kosttilskud efter ingredienser, så du let og hurtigt kan finde vej til de rette for dig. Hvis du er i tvivl om hvilken ingrediens der kan hjælpe dig, så kan du finde meget mere information på de enkelte produkter eller handle efter formål, lige her >>.

Derfor er ingredienserne vigtige

Det er vigtigt at dit kosttilskud indeholder de nødvendige ingredienser, såfremt du ønsker en stærk og mærkbar effekt. Derfor er det altid en god ide at finde ud, hvilke ingredienser som kan hjælpe dit problem af vejen. F.eks. kan du læse meget mere om Rødkløver, der er specielt effektivt til personer i overgangsalderen. Du kan også finde ingrediensen Baldrian & humle, der kan afhjælpe naturligt søvnbesvær. Hvis du er i tvivl eller ønsker at blive klogere på ingredienser, kan du søge mere information ved at tilgå de forskellige ovenfor.

De mest søgte ingredienser

Savner du noget inspiration? Vi har fundet de mest søgte ingredienser, så du kan få indsigt i hvilke ingredienser andre foretrækker. Her kan du også søge mere information, samt blive klogere på virkningen af de forskellige ingredienser.

5 favoriserede ingredienser

Ovenfor har vi udvalgt 5 populære ingredienser. Aloe Vera indeholder eksempelvis mikroorganismer, der hjælper til et stærkt immunforsvar. Ginseng anses som et godt alternativ til koffein, og bidrager med energi. Perikon hjælper til en travl hverdag og kan øge og gavne det mentale overskud. Kollagen styrker huden og afhjælper tidlige alderstegn i form af rynker og Ingefær & Gurkemeje fungerer som antioxidanter. På alle siderne, kan du læse meget mere om de forskellige ingredienser og deres virkning.

3 populære produkter

Ovenfor har vi udvalgt 3 bestsellers som er valgt efter ingrediens. Natur Drogeriet Rødkløver er et kosttilskud med Rødkløver, der bidrager til overgangsalderen. Pureviva Baldrian & Humle hjælper til en lettere indslumringsfase og dybere søvn, mens Vild Nord Marine Collagen GOLD indeholder Kollagen, som bidrager til sund og stærk hud, samt mindsker risikoen for tidlige alderstegn i form af rynker.

Køb efter ingrediens på Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost stræber vi efter, at gøre det så let og hurtigt for dig som muligt. Derfor har lavet disse sorteringer, så du nemmere kan finde netop det kosttilskud og de ingredienser, som kan hjælpe dig. Tilmed sætter vi en stor ære i at levere din ordre hurtigt, så du kan komme i gang med det samme. Køb dit næste kosttilskud i dag og modtag pakken allerede i morgen. Mangler du vejledning eller anden form for assistance, så kontakt gerne vores Kundeservice, de står parat til at hjælpe dig.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os