: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>
Herrens Mark REGOMEO, Fermenteret Rødkløverekstrakt Bag-In-Box Ø (2 l)
Herrensmark

Herrens Mark REGOMEO Fermenteret Rødkløverekstrakt Bag-In-Box Ø - 2 l

Varenummer:1822
Spar 6%

290,95 kr

Spar 30%

388,00 kr

Pris nu: 271,56 kr 271.56

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Rødkløverekstrakt med mælkesyrebakterier samt citronmelisse, pebermynte, mælkebøtte og salvie. Det er et naturligt og upasteuriseret produkt, ekstraktet kommer af at presse saften ud af rødkløveren.

  Ekstraktet fremstilles ved fermentering, og der er tilsat urter som er specielt udvalgt til kvinder i overgangsalderen.

  Fremstilling
  Fynsk Rødkløverekstrakt dyrkes, høstes og presse, så tæt på naturens som muligt. Det første del af fremstilling er den økologiske dyrkning. Rødkløveren høstes henover sommeren og presses derefter.

  Ekstraktet fermenteres så i løbet af de næste par måneder. Det gør at phytoøstrogenerne (isoflavoner), bliver lettere optagelige. Derefter er de specielt udvalgte urter som citronmelisse, pebermynte, mælkebøtte og salvie tilsat.

  Planteøstrogener og mælkesyrebakterier
  Ny forskning viser at de nyere sorter af rødkløver har et lavere indhold af planteøstrogener. Dette vil Herrens Mark gerne undgå, og de deltager derfor i et stort GUDPudviklingsprojekt fra 2014-2018, hvor de arbejder på at finde de gamle sorter som har et større indhold af planteøstrogener.

  Det et nemlig planteøstrogenerne som er interessante for Herrens Mark, da det er det essentielle indhold i produktet. Planteøstrogenerne er fermenteret med levende mælkesyrebakterier, og det er den unikke fermenteringsprocess, der giver produktet sine unikke egenskaber.

  Overgangsalder
  Når kvinder kommer i overgangsalderen falder niveauet af østrogener, og det er det som påvirker deres krop og humør. Herrens Mark Rødkløverekstrakt hjælper derfor med at opretholde niveauet af østrogener i kroppen, og samtidigt gør indholdet af mælkesyrebakterier, at de hjælper med at holde kroppen i balance.

  Produktet er udviklet til at bidrage mod de symptomer som kvinder støder på når de kommer i overgangsalderen. Herunder er det symptomer som svedtendes, hedeture, rastløshed og irritation.

  Opbevaring
  Ved stuetemperatur. Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt. Ekstrakten har en minimum holdbarhed på 12 måneder efter åbning, den er dog bedst indenfor produktets datomærkning.

  Anvendelse og dosering
  Den anbefalede start dosis er 120 ml fordelt over to indtag dagligt. Det vil sige 60 ml morgen og 60 ml aften. Det tager sikker 2-3 uger, før du vil kunne mærke den fuldendte effekt af produktet.

  Den daglige dosis variere meget fra person til person, og du vil tydeligt kunne mærke hvis du ikke får en tilstrækkelig mængde, da du vil opleve tilbagevende symptomer.

  Link til producent: Herrens Mark

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  Biochanin A9,9 mg- %
  Formononetin19,4 mg- %
  Mælkesyrebakterie1 milliard- %

Ingredienser

 • Rødkløversaft fra blade og blomster som er MÆLKesyregæret (Trifolium pratense L.)* 91 %, Urteblanding 9 %: heraf 40 % citronmelisse (Melissa officinalis L.)*,40 % pebermynte (Mentha x Piperita L.)*, 20 % salvie (Salvia officinalis L.)*, fermenteret gennem tilsætning af MÆLKesyrebakterier, Podekultur (fremstillet af gulerødder* og salt)

Dosering

 • Dosering:
  Startdosis:120 ml fordelt over 2 daglige indtag, morgen og aften. Gerne ved måltiderne. Vedligeholdelses-dosis efter ca. 2-3 uger: 60-120 ml/dag, fordelt over 2 daglige indtag. Dosis er individuelt.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader