Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Dagcreme

Dagcremen er en vigtig faktor i din daglige pleje rutine, den fungerer som et af de første lag på din hud. Derfor skal der være gode ingredienser i, som er plejende og passer til de behov din hud har.

Læs mere om hvordan du vælger en dagcreme, og om vores store udvalg lige her >>

Dagcreme - Den vigtigste creme?

Dagcremer er ét af de allervigtigste plejeprodukter på markedet. Hvis man kun skulle have ét produkt i badeværelsesskabet ville de fleste nok vælge en god dagcreme. Hvad ville du vælge?

Lige meget hvad, er en dagcreme et vigtigt og alsidigt produkt som kan hjælpe dig med tør hud, rynker, uren hud eller ujævn hudtone. Det kunne også være alle de fønævnte problemer. Dette betyder, at der er mange dagcremer at vælge i mellem på markedet. vi vil forsøge at guide dig, og samle vores og vores kunders favoritter i denne tekst.

Hvad er forskellen på dagcreme og natcreme?

Dagcremer skal gerne kunne udfylde nogle funktioner som en natcreme ikke kan, og omvendt. En dagcreme skal kunne beskytte huden mod dagens strabadser og udfordringer. Hvor en natcreme skal kunne hjælpe huden igennem nattens processer.

Hvad skal en natcreme kunne?
De fleste vasker eller renser deres ansigt efter en lang dag. Dette kan udtørre og i værste fald skade din hud i mildere grad. Derfor er det vigtigt at en dagcreme er lidt federe og rigere på visse plejende ingredienser. Da man ikke har make-up på om natten, kan cremen være en del tykkere og mere plejende.

Hvad skal en dagcreme kunne?
Mange mennesker stiller forskellige krav til deres dagcreme. Bruger man meget make-up, bør man gå efter en let og hurtigt-penetrerende dagcreme. Hvis du er meget udenfor eller skal på ferie sydpå, ville en dagcreme med min. SPF15 være et oplagt valgt.

Derudover skal du tænke på din hudtype, allergener og årstid, når du vælger din næste dagcreme.

Populære Dagcremer

Blandt vores udvalg af dagcremer, er der mange testvindere, publikumsfavoritter og anerkendte serier. Heri vil vi gennemgå nogle af de ovennævnte.

Weleda har i mange år produceret deres populære favoritter, hvoraf to stikker ud. Den yderst populære og prisvindende "Skin Food" vandt i 2017 den prestigefulde "Årets Hudpleje" ved Helsams årlige prisuddeling. Cremen er fed og fuld af naturlige ingredienser, og kan bruges overalt på kroppen.

Almond Soothing Creme fra Weleda er en anden testvinder og publikumsfavorit. Fuld af naturlig mandelolie, med henblik på at mindske rødme i huden. Den er utrolig mild, og samtidig også fugtgivende.

Anti-Age Dagcreme

Til dig med moden hud, eller bare dig der er frygter rynkerne, er en anti-age dagcreme en oplagt mulighed for at mindske rynkerne, de fine linker og opstramme huden. Anti-age produkter er ofte lidt dyrere, og det er fordi der bruges dyrere og flere plejeingredienser.

Allergivenlig Dagcreme

Rigtig mange danskere har en meget sart hud. Den bliver let rød, du får måske uren hud eller pletter. Der er mange andre symptomer på, at din hud måske ikke får den rigtige pleje.

Fri for Parfume
Vi har mange mærker der udelukkende har parfumefri eller kunstig parfumefri produkter. Naturlige ingredienser, såsom essentielle olie, kan bidrage med en dejlig duft som de flestes hud kan tåle. Der er dog mennesker der ikke kan tåle nogen form for parfume.

Naturlig Ansigtscreme
Vores brands som Lavera, Weleda, Annemarie Börlind, Green People, Ecooking og Dr. Organic er alle fulde af naturlige og, i de fleste tilfælde, økologiske ingredienser. Hos Jala Helsekost går vi højt op i at vælge de reneste og mest bæredygtige producenter, så vores kunder får et kvalitetsprodukt lige meget hvad de vælger.

Ansigtscreme til Uren Hud og Fedtet Hud

Hvis du har overaktive talgkirtler eller bare nemt for fedtet og uren hud, kan en dagcreme, med visse ingredienser, som bl.a. kan virke bakteriehæmmende.

Hvilke produkter til Uren og Fedtet Hud
Der er mange specialiserede serier og mærker indenfor pleje til uren hud, og mange lover en masse. Vi kan dog sige, at hvad uren hud har brug for af pleje kan variere fra person til person.

Hvis du har uren hud, men tør hud, bør du overveje en creme med fugtgivende egenskaber hvori der ikke er olie i produktet.

Til reel bekæmpelse af uren og fedtet hud, har følgende ingredienser en reel effekt:


Ansigtscreme med Solfaktor

UV-stråler er, som du sikkert ved, meget skadelige for huden. Selvom man får en skøn brun farve af at solbade, går UV-strålerne direkte ind og ødelægger huden. Du får hurtigere rynker, slap hud og i allerværste tilfælde øger det din risiko for hudkræft.

Derfor kan en dagcreme med min. SPF15 yde den nødvendige beskyttelse, i hvert fald mod den danske sol. Kræftens Bekæmpelse anbefaler som minimum faktor 15 herhjemme, og tættere på ækvator helt op til faktor 30. Du skal dog altid tage din hudpigmentering med i din overvejelser. Har du meget lys hud, bør du overveje en højere solfaktor i din dagcreme.

Vælg din næste Creme - 5 Gode Råd


Kend din hudtype
- Du ved sikkert hvilken slags hud du har, og derfor bør du være opmærksom på at vælge en dagcreme der opfylder de krav din hud stiller.

Undgå syntetisk parfume
- Parfume kan være skyld i rødmosset hud og allergiske reaktioner. Så skift fra den billige supermarkedscreme, og se en øjeblikkelig forskel.

Gå efter Naturlige Ingredienser
- De fleste vil gerne undgå syntetiske stoffer i de fleste andre varer, der skal i og på kroppen. Dette burde også gælde for dagcreme. Køb derfor altid naturlig hudpleje.

Årstid - Den kolde årstid og hård blæst kan være med til at tørre huden ud, selvom man normalt har fedtet hud. Derfor bør man være bevidst om man har brug for ekstra fugt om vinteren, og mindre om sommeren.

Solfaktor
- Om sommeren har de fleste brug for, at bruge en creme med en hvis solfaktor i. Dette kan forebygge rynker, fine linjer og slap hud.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os