Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Håndpleje

Giver du dine hænder ligeså meget opmærksomhed og pleje som dit ansigt? Det gør de færreste af os, og dét er en fejl! Hænderne er lige så udsatte for sol, vind og kulde som ansigtet er, og samtidig bliver de udsat for mange daglige håndvaske og til tider også hårde rengøringsmidler. Derfor skal vi blive bedre til at pleje dem, så de ikke ender helt udtørrede, rynkede og med sprækker på fingerspidserne.

Hvordan plejer vi så hænderne?

Velplejede hænder, hvordan?

Håndsæbe

Det første vi bør implementere i vores nye håndpleje rutine er en rigtig god håndsæbe, som ikke indeholder en masse unødvendige ingredienser som går ind og udtørrer huden. Hos Jala-helsekost har vi et stort udvalg af håndsæber der skåner huden. Du kan finde sæber der indeholder solsikkeprotein som fremmer revitalisering og regeneration af huden, sæber der er 100% veganske, og sæber uden parfume, parabener og farvestoffer, og mange flere.

Håndcreme

Nu hvor du skal til at have lækre og bløde hænder, vil håndcremen blive din bedste ven. Du bør som minimum anvende din håndcreme efter hver vask, så du ikke risikerer at de bliver tørret ud. Derudover er det en god idé at bruge den et par gange i løbet af dagen når du selv lige føler at de trænger til lidt ekstra fugt. Køb eventuelt flere håndcreme, så du har en både på arbejdet, i bilen, ved natbordet osv.

Håndmaske

Skal du forkæle dine hænder med lidt ekstra fugt, kan du anvende en håndmaske. De fleste håndmasker fungerer som en handske du tager på hænderne i 15-20 minutter, hvorefter dine hænder vil være rigtig godt fugtede.

Neglecreme

Flotte og fugtede hænder går hånd i hånd med velplejede negle. Derfor kan du hos Jala-helsekost naturligvis også finde en masse produkter, der hjælper dig med at få flotte og velplejede negle og neglebånd. Udover at du kan finde produkter som negleolie/neglecreme, så har Jala-helsekost også vitaminer, der styrker neglene.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os