Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Læbepleje og Læbepomade

Det er altid en god idé at have en læbepomade med i tasken - der er ikke noget mere irriterende end tørre og sprukne læber og den ubehag det medfører. Vi er sikre på, at vi har din nye, naturlige favorit i vores sortiment nedenfor.

Læs mere om vores udvalg lige her >>

De bedste naturlige læbepomade for komfort og udseende

Beskytter læberne mod sol, vind og lav luftfugtighed, læbepomade holder dine læber glatte og silkebløde, hvilket gør dig meget mere komfortabel, uanset vejret.

Hos Jala-Helsekost finder du et stort udvalg lavet af naturlige eller økologiske ingredienser. De hjælper med at forhindre dine læber i at sprække, holder dem bløde, attraktive og smidige - du behøver ikke at bekymre sig om alvorlig tørhed eller en læbe der revner eller splittes, når du blinker dit smukke smil :-)

Få mest ud af Lip Balms og behandlinger

Hvilken lipbalm der fungerer bedst for dig afhænger af dine behov, klima og sæson. Du kan ikke gå galt i byen med de fleste basale læbepomader hos Jala-Helsekost, som alle giver beskyttelse, fugt og næringsstoffer.

Hvis du rammer de solrige strande om sommeren, har vi også læbepomade og læbelpeje med SPF solbeskyttelsesbeskyttelse for at beskytte dine ømme læber fra ultraviolette stråler. Du finder både naturlige, økologiske og veganske pomader.

Hvordan bidrager læbeplejen til at beskytte dig?

Sheasmør, bivoks, rurter, naturlige planteenzymer og æteriske olier, findes i mange af vores pomader. Alle disse aktive ingredienser bidrager både til at beskytte, men også lindre og forebygge tørre læber.

I de fleste tilfælde er de fri for syntetiske smagsstoffer og farver, parabener og andre mulige allergener. De er blide som et kys, og giver dig dine naturlige, smidige læber tilbage.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os