Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Hårpleje

Lider du af tyndt og klasket, tørt og knækket eller skadet og krusset hår? Så bør du måske tage et kig på din hårpleje og hvilke produkter du anvender i dit hår. Vi ved alle, at en stor del af vores selvtillid ligger i håret, så hvorfor ikke gøre hvad vi kan for at det spiller lige som vi ønsker det?

Læs med her, og find ud af hvad du kan gøre for dit hår

Hårpleje

Drømmer du om sundere hår, tykkere hår, glattere hår eller stærkere hår? Så er du ikke alene. Rigtig mange danskere lider af tyndt og klasket hår, tørt og knækkende hår, eller hår med en masse krussede krøller. Heldigvis er der meget at gøre, uanset hvilken hårpragt du er endt med - og her hos Jala-Helsekost vil vi meget gerne hjælpe dig med at få fingrene i de helt rigtige produkter. Derfor har vi også et stort udvalg af hårpleje og hvad det indebærer af shampoo, balsam, hårfarve, hårolie og hårkur.

Du kan gøre rigtig meget for dit hår og dine 'problemer' hvis du vælger de rigtige produkter fra starten. Derfor er det også vigtigt at finde ud af hvad det er dine nye produkter netop skal gå ind og hjælpe dit hår med... har dit hår taget skade af for mange hårfarvninger, eller har det altid været tyndt og manglet volume? Det kan også være at dit hår er tørt og mangler ekstra pleje og fugt, eller at du måske endda ønsker at tæmme dine krøller lidt?

Det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige hårpleje-produkter, og det er ikke altid let at vælge den rigtige, når du sidder på nettet og kigger. Derfor har vi hos Jala-helsekost skrevet om hvert enkelte produkt, så du kan blive klogere på hvilket produkt der dækker dine behov.

Hvis du er én af mange der lige nu sidder og tænker; 'jamen mit hår har flere behov, skal jeg købe en shampoo til hvert behov så?', så kan vi fortælle dig, at det skal du naturligvis ikke. Det er meget normalt, at have hår der både er krøllet og tørt, og som på samme tid også er skadet af for mange hårfarvninger. Her skal du vælge ud fra det behov, der er vigtigst for dig. Vil du helst give håret ekstra fugt så det ikke ser tørt ud, eller vil du have styr på krøllerne så de ikke ser krussede og ødelagte ud?

Et tip til ovenstående er, at du kan vælge at købe en shampoo der dækker ét behov, og en balsam der dækker et andet.

Hos Jala-helsekost har vi delt vores hårpleje op i fire kategorier; Shampoo, Balsam, Hårfarve og Hårkur.
Når du trykker ind på en af disse kategorier vil der være en beskrivelse af den overordnede kategori - som gerne skulle guide og hjælpe dig til at vælge det rigtige produkt. Derudover kan du under hvert produkt læse om hvad det enkelte produkt er godt for og hvilke behov det kan hjælpe.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os