Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Shampoo

Står du og mangler en ny shampoo men synes det er en jungle at navigere rundt i? Har du svært ved at overskue alle de forskellige mærker, og at finde ud af hvilke behov netop dit hår har?
Så læs med her, og lad os guide dig igennem junglen af hårtyper og shampoo'er

Shampoo

Shampoo er et vidt begreb, da der findes mange forskellige hårtyper - og alle hårtyper har hver deres behov. Alle drømmer om et lækkert hår og for at få dét, er det vigtigt at vælge en shampoo der passer til netop din hårtype og de behov dit hår har.

Det kan være svært at finde ud af hvilket ene produkt ud af rigtig mange man skal vælge, og det er derfor nemmest hvis du først og fremmest kender din hårtype og ved hvilke behov dit hår har. Det kan være du har tørt hår der trænger til fugt og proteiner, irriteret hovedbund der behøver en mild shampoo, fedtet hovedbund der behøver en rensende og skånsom shampoo eller måske dit hår er flat og mangler volume?

For nogle kan det være svært at finde ud af hvilken hårtype de har, da man godt kan døje med flere ting på en gang, men så er det bare om selv at vurdere hvilket behov man ønsker at arbejde med - og et lille tip er at f.eks. købe en shampoo der opfylder det ene behov, og en balsam der opfylder det andet behov.

Som nævnt findes der mange forskellige hårtyper, men heldigvis findes der rigtig mange shampooer der er udviklet til at være god til netop din hårtype og tilføre dit hår hvad det har behov for.

Tørt hår

Rigtig mange kvinder døjer med tørt hår, hvilket kan skyldes en række forskellige ting. Tørt hår kan f.eks. skyldes at du tørrer dit hår med føntørre hver dag, at du ofte glatter det eller at du har farvebehandlet det. Det kan også skyldes at din hovedbund mangler det naturlige hudfedt, måske fordi din nuværende shampoo tørrer den ud, eller faktorer som vejret og livsstil.

Problemet med tørt hår er ikke kun at det bliver kedeligt at se på. Nej, faktisk knækker det tørre hår også nemmere, især når det bliver redt igennem eller sat op i en elastik, og har du en drøm om at få langt hår - så arbejder det tørre hår altså mod dig.

Produkter til tørt hår
Hvis du døjer med tørt hår - så bare rolig, der er udviklet rigtig mange produkter til netop dit hår og der er altså et lys for enden af det tørre hår.
Du bør kigge efter produkter der indeholder proteiner, arganolie,

Fedtet hår

Fedtet hår kan skyldes forskellige ting. Det kan blandt andet skyldes en hormonel ubalance og overforbrug af hårprodukter. Skyldes det fedtede hår ublanace kan det betyde at man ikke får renset sin hovedbund fri for ophobet skidt og rester fra hårprodukter, og det derfor ligger sig som en hinde - der giver mere fedtet hår.

Hvis du døjer med fedtet hår, så kender du helt sikkert til følelsen af at man vil vaske sit hår hver eneste dag, for at undgå det fedtede look. Desværre kan dette have en negativ virkning på hovedbunden, da en hårvask vil vaske det naturlige hudfedt væk fra hovedbunden.

Udover at anvende nogle gode produkter mod fedtet hovedbund, bør man også eksperimentere lidt med mængden af de ugentlige hårvaske - da dit hår måske vil vise sig at have det bedst af kun at blive vasket 2-3 gange om ugen.

Produkter til fedtet hår
Først vil jeg råde dig med fedtet hår til at undgå for hyppig hårbørstning, for varmt vand i badet og produkter der hedder noget med "Moisturizing", "Hydrating", og "Smoothing". Derudover bør du gå udenom shampooer der indeholder SLS (Sodium Lauryl Sulfate) og silikone.

Gå efter produkter der f.eks. indeholder grapefrugtekstrakter, der reducerer fedt- og talgproduktion, eller urter som brændenælde, rosmarin, kamille og tea tree oil.

Tør og irriteret hovedbund

Tør og irriteret hovedbund er et almindeligt problem som mange danskere døjer med, og heldigvis er det nemt og smertefrit at behandle. Knap så smertefrit er det dog at have tør og irriteret hovedbund - dette ender nemlig ofte ud i en voldsom kløe som i nogle tilfælde kan føre til små sår, da man kradser i hovedbunden for at få kløen til at stoppe.

Den tørre hovedbund skyldes at huden er blevet affedtet og dette kan f.eks. være hvis den naturlige produktion af talg ikke er stor nok, eller ved sygdomme som lavt eller højt stofskifte, diabetes, eksem, allergi ogved brug af visse typer medicin. Den hyppigste og mest naturlige årsag er dog vores store forbrug af produkter med unaturlige kemikalier i. Unaturlige kemikalier rodder nemlig med den naturlige balance som hovedbunden har, og det giver problemer.

Produkter til tør og irriteret hovedbund
Døjer du med tør og irriteret hovedbund, er det først og fremmest vigtigt at du plejer den med fugt og nænsom pleje. Olier som olivenolie, kokosolie og tea tree oil har ofte en meget effektiv virkning på tør hovedbund, da de er milde og hudvenlige.

Tag eventuelt et kig på Australian Bodycare's Shampoo Hair Clean, som er super god til tør og irriteret hovedbund.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os