Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Fodpleje

Hver dag plejer du dit ansigt, din krop og dit hår - men plejer du også dine fødder? Det glemmer de fleste af os nemlig. Hos JalaHelsekost har vi et bredt udvalg af produkter inden for fodpleje, som kan hjælpe dig med at passe godt på dine fødder og give dem den pleje de fortjener.
Læs mere om vores fodpleje produkter her

Fodpleje

"Fødderne skal bære dig igennem livet, så du skal være god ved dem". Det lyder næsten som en kliché, men det er altså sandt nok.
Vores fødder er vores kroppes fundament og er i bevægelse næsten hele tiden. Derfor er det også rigtig vigtigt at vi passer godt på dem, og giver dem den opmærksomhed og pleje som vi f.eks. giver vores ansigter som ofte er det område vi går mest op i at pleje.

Hvis du glemmer dine fødder og ikke får givet dem den opmærksomhed og pleje de fortjener, så risikere du at få lidelser som knyster, ligtorne, hælrevner m.m., og ved som så mange andre ting - så er det altid nemmere at få disse lidelser end det er at komme af med dem. Tag dig derfor dagligt tid til at forkæle fødderne med en scrub, en fodcreme, en fodmaske eller endda et fodbad.

Fødderne har det bedst hvis de bliver plejet dagligt ligesom vi plejer vores ansigter med creme, olier og serummer dagligt. Den bedste måde at starte dagen på for fødderne, er at smøre dem ind i en god creme efter badet. Anvend gerne en blødgørende creme der indeholder carbamid. Carbamid er et stof der virker opløsende og fjerner døde hudceller, samtidig med det holder vandet tilbage i huden så hudens fugtighed øges.

Fodpleje produkter

Hos JalaHelsekost har vi et bredt sortiment af produkter til at forkæle dine fødder med.

Fodcreme
Fodcreme er nok det produkt der findes flest af indenfor fodpleje. Der findes et hav af forskellige fodcreme, men fælles for dem er at alle er til for enten at fugtgive, pleje eller reparere tørre og sprukne fødder. Anvender du dagligt en god fodcreme vil dine fødder hele tiden være fugtet og du undgår dermed at få tørre, sprukne og ru fødder og hæle.

Salte
Udover at et varmt og langt fodbad med specielle salte er dejligt afslappende og en god måde at få lidt velvære ind i hverdagen på, så er det også rigtig effektivt hvis du døjer med hård hud på fødderne. Et varmt fodbad løsner nemlig de døde hudceller og blødgører den hårde hud, så den er nemmere at fjerne efterfølgende. Der findes en masse forskellige salte, men den største forskel på dem er duften.

Fodmasker
En af de "nye" tendenser inden for fodpleje er fodmasken. De er oftest lavet med 2 lags teknologi, og virker ved at du tager dem på som en strømpe og lader dem sidde i 15-20 minutter. Der findes forskellige fodmasker med forskellige formål, men ens for dem er at de efter brug har både fugtet, blødgjort og plejet dine fødder.

En af grundene til at fodmasker er så populære for tiden, er at de er nemme at anvende og ikke kræver særlig meget af dig. De fleste af os har i dag en travl hverdag hvor der er mange gøremål og mange ting at se til, og så er det måske ikke lige fodplejen man vælger at prioritere sin tid på. I stedet for at skulle lave fodbade, skrubbe og file, og smøre ind i flere creme - så er det super nemt bare at hoppe i en fodmaske og rende rundt med dem i tyve minutter imens du laver andre gøremål.

Nogle af fodmaskerne er udviklet specielt til trætte og tørre fødder, andre til revnede fødder og nogle tredje til almindelig plejning til fødderne. Husk derfor at kig godt efter hvad det specifikke produkt gør godt for, så du er sikker på at få den fodmaske der passer til netop dit behov.

Er skaden sket? Hård hud, revner eller ligtorne?

Døjer du allerede med hård hud, revner eller meget tør hud på fødderne? Så er det et tegn på, at de mangler ekstra meget fugt og intens pleje. Her kan du vælge at anvende en fodbalsam, som skånsomt men effektivt reducerer hård hud. Resultatet heraf vil være en blødere, gennemfugtet og smidigere hud på fødderne.

Er det udelukkende på hælene du døjer med hård og tør hud samt revner, så kan du anvende en hælcreme, f.eks. en der indeholder Allantoin. Allantoin hjælper til at revnedannelse i huden forsvinder hurtigere og fremmer genopbyggelsen af huden. Compeed har også lavet en god fodcreme, som har dokumenteret forbedring af hælrevners udseende på én nat og markant forbedret dybe hælrevner på fire uger.

Har du allerede fået en eller flere ligtorne, så har vi naturligvis også hjælp hertil. Under denne kategori kan du blandt andet finde nogle plastrer der hjælper med at fjerne ligtorne på tæerne eller på fodsålen. Derudover kan du også finde en fodsalve, der giver sunde og glatte fødder på 3-6 dage og som er effektiv mod hård hud og ligtorne.

Kan du fornemme at der er en ligtorn på vej, har vi også et plaster der forebygger ligtorne, og lindrer smerte på belastede områder, som er på vej til at blive til ligtorne.

Ekstra tip
En velplejet fod fortjener velplejede negle, så invester i en god negleklipper! Og husk, neglene må ikke klippes skævt ned i siderne - du risikerer at få nedgroede tånegle, hvilket kan give både infektioner og smerter.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os