Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Barbering & Hårfjerning

Vil du gerne gør den daglige barbering og hårfjerning en smule lettere? Vi har samlet alle vores produkter til netop dette formål nedenunder, så du kan finde netop de produkter, som passer til dit behov.

Læs meget mere her >>

Hårfjerning på kroppen

Når man skal fjerne hår på kroppen er der flere forskellige metoder man kan gøre brug af. Man kan anvende skraber, hårfjerningscreme eller voks produkter.

Vi specialiserer os primært inden for voksning, og produkter som anvendes i forbindelse med barbering eller hårfjerning.

Det som man skal være mest opmærksom på, når man påbegynder sin hårfjerning er de produkter man anvender.

Hvis man ikke passer ordenligt på sit udstyr og huden, så risikerer man at få røde knopper, og det er der ingen der ønsker.

Undgå røde knopper

Hvis du gerne vil undgå røde knopper i forbindelse med hårfjerning, så har vi samlet et par tips til dig her.
  • Rene redskaber
  • Varm huden op
  • Den rigtige retning

Rene redskaber

Sørg for at du renser din skraber efter barbering. Der kommer hurtigt til at side mange bakterier i din skraber, hvis du ikke renser den, og opbevarer den korrekt.

Skyl den derfor grundigt af efter brug, og opbevar den tørt, og ikke i brusekabinen, da bakterier lever godt i det fugtige miljø.

Varm huden op

Gør huden klar til barbering. Dette kan gøres under bruseren med varmt vand, og en god barberskum eller creme. På denne måde vil du opleve færre irritationer i huden.

Den rigtige retning

Det er vigtige når man anvender en skraber, at man barberer i den rigtige retning. Det vil sige med hårene og ikke mod hårene.

Ved at barbere med hårene er der mindre risiko, for at få indgroede hår og røde knopper, og på den måde vil du også opnå en mere behagelig følelse i huden.

Voksning

Det er ikke alle som synes det er lige behageligt at barbere sig med en skraber, og derfor kan man også anvende voks produkter til hårfjerning.

Ved at foretage en voksning, vil du også opleve at hårfjerningen vare i længere tid, og du behøver derfor heller ikke at foretage den ligeså ofte.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os