Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Mundpleje og Tandpasta

En god mundhygiejne er meget vigtigt for din overordnede sundhed - og et af punkterne for at opnå dette er den rette tandpasta. Se vores store udvalg af naturlige og specielle tandpasta nedenfor.

Se vores 6 bedste råd til en god mundhygiejne

En god mundhygiejne - Pas på dine tænder

At opnå sunde tænder kræver omhyggeligt arbejde. Selvom du har fået at vide, at du har gode tænder, er det afgørende at tage de rigtige skridt hver dag for at tage vare på dem og forhindre problemer. Dette indebærer at få de rigtige mundplejeprodukter, samt at være opmærksom på dine daglige vaner.

1. Gå ikke i seng uden at børste tænderne

Det er ingen hemmelighed, at den generelle anbefaling er at børste mindst to gange om dagen. Mange fortsætter dog med at forsømme at børste tænder om natten. Det er lige så vigtigt at børste dem inden du går i seng.

2. Børst ordentligt

Måden du børster er lige så vigtig - faktisk er det næsten lige så dårligt for dine tænder, at børste dem forkert, end slet ikke at børste dem. Tag din tid, flyt tandbørsten i blide, cirkulære bevægelser for at fjerne plak og andet. Plak kan hærde, hvilket fører til mere alvorlige problemer - så kom problemet til livs i tide.

3. Forsøm ikke din tunge

Plak kan også bygge sig op på din tunge. Ikke alene kan dette føre til dårlig ånde, men det kan også føre til andre mundhygiejneproblemer. Børst forsigtigt din tunge hver gang du børster dine tænder.

4. Tandtråd er lige så vigtigt som børstning

Mange der børster regelmæssigt forsømmer at bruge tandtråd. Tandtråd er ikke kun for at få de små stykker kinesisk mad eller broccoli, der kan sidde fast mellem dine tænder. Det er også en måde at stimulere tandkødet på, reducere plak og hjælpe med at nedsætte inflammation i området. En gang dagligt er rigeligt.

5. Drik mere vand

Vand fortsætter med at være den bedste drik til din overordnede sundhed - herunder oral sundhed. Som en tommelfingerregel anbefales drikkevand efter hvert måltid. Dette kan hjælpe med at vaske nogle af de negative virkninger af klæbrige og sure fødevarer og drikkevarer væk.

6. Spis crunchy frugter og grøntsager

Hurtig mad til farten er praktisk, men måske ikke så meget, når det kommer til dine tænder. At spise friske, sprøde frugt og grønt indeholder ikke kun flere sund fibre, men det er også det bedste valg til dine tænder. Dette er specielt et råd til de små børn. Det er rigtig godt for deres udvilling af mundhygiejen, at gabe over ting og knase dem. Her er grove grøntsager helt oplagt. Pas dog på med frugtsukker og de særligt syrlige madvarer.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os