Køb for kr. mere, og få fri levering
Ugens priskup Spar op til 27% på OrganiCup – Ingen lækage, ingen bekymringer - Fri for kemikalier Køb lige her >>
New Nordic Blue Berry Plus Øjenvitamin (240 tabletter)
New Nordic

Blue Berry Plus Øjenvitamin 10 mg - 240 tabs.

Varenummer:9133
Spar 36%

Før: 653,00 kr

Pris nu: 415,00 kr 415

Beskrivelse

 • Kosttilskud.

  Fordele ved produktet:
  - Bidrager til at opretholde et normalt syn (vitamin A og zink).
  - Naturlig næring til øjnene fra mikronæringsstoffer.
  - Indeholder naturlig gul lutein, som findes i øjets "gule plet".
  - Indeholder blåbær og øjentrøst.

  Blue Berry Plus øjenvitamin tabletten indeholder blåbær, øjentrøst, samt tagetesekstrakt standardiseret til at indeholde 10 mg lutein pr. dagsdosis. Lutein er en naturlig carotenoid og en af bestanddelene i øjets gule plet (Makula lutea) og i øjets nethinde. Blue Berry tabletten indeholder også vitamin A, der bidrager til at bevare et normalt syn.

  Øjne og syn
  Blue Berry Plus består af en række specielt udvalgte urteekstrakter og helt unikke bioaktive mikronæringstoffer. Hver enkelt tablet inderholder blandt andet blåbær, øjentrøst samt tagetsblomstekstrakt, som giver et højt indhold af Vitamin A og Zink, der bidrager til at opretholde et normalt syn.

  Blåbær (Vaccinium myrtillus L.)
  Det er en helt specielt art af blåbær som er anvendt i Blue Berry Plus. Den har specielt hjemstad i Nordeuropa, og er en meget almindelig vild plante i Sverige. Denne type blåbær er specielt værdsat for deres kraftige farve, og endnu mere for deres næringsindhold.

  Øjentrøst (Euphrasia officinalis L.)
  Øjentrøst er en unik plante med takkede blade i lilla, hvid og en gul plet. Det er ekstraktet fra hele den plante, som bliver anvendt i fremstillingen af Blue Berry Plus.

  Tagetes (Tagetes erecta L.)
  Tagetes er en ret unik plante, som minder en smule om nelliker. Det er selve bladene fra planten som anvendes i Blue Berry Plus, da det er dem som man kan udvinde Lutein fra.

  Link til producent: New Nordic A/S

Ingredienser

 • Indhold pr. dagsdosis 2 tabletter:, Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), Blåbærsekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg - udvundet af 2000 mg tørret frugt, Øjentrøstekstrakt (Euphrasia officinalis L.) 200 mg - udvundet af 1000 mg tørret blomst, Tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.) 100 mg (standardiseret til 10 % = 10 mg lutein), Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmetylcellulose, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, arabisk gummi, talkum, glycerin), Zink (zinkoxid) 10 mg, Vitamin A (retinylacetate) 400 µg, Vitamin A (retinylacetat), Kobber (kobbersulfat) 1 mg, Antiklumpningmiddel (siliciumdioxid)

Dosering

 • Dosering:
  2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader