Køb for kr. mere, og få fri levering
New Nordic Blue Berry Plus Øjenvitamin (240 tabletter)
New Nordic

New Nordic - Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 240 tabs.

Varenummer:9133
Spar 36%

653,00 kr

Pris nu: 415,00 kr 415

Beskrivelse

 • Kosttilskud.

  Blue Berry Plus øjenvitamin tabletten indeholder blåbær, øjentrøst, samt tagetesekstrakt standardiseret til at indeholde 10 mg lutein pr. dagsdosis.
  Lutein er en naturlig carotenoid og en af bestanddelene i øjets gule plet (Makula lutea) og i øjets nethinde.

  Blue Berry tabletten indeholder også vitamin A, der bidrager til at bevare et normalt syn.

  Værd at vide om Blue Berry Plus Øjenvitamin
  • Opretholder normalt syn (vitamin A og zink)
  • Bidrager til naturlig næring til øjnene fra mikronæringsstoffer
  • Har et naturligt indhold af gul lutein, som findes i øjets gule plet
  • Indholder blåbær og øjentrøst

  Øjne og syn
  Blue Berry Plus består af en række specielt udvalgte urteekstrakter og helt unikke bioaktive mikronæringstoffer. Hver enkelt tablet inderholder blandt andet blåbær, øjentrøst samt tagetsblomstekstrakt, som giver et højt indhold af Vitamin A og Zink, der bidrager til at opretholde et normalt syn.

  Hvilke vitaminer er godt for øjnene?
  Der findes en lang række vitaminer og ingredienser, som er godt for øjnene. Her har vi fokus på de ingredienser, som er i Blue Berry Plus Øjenvitamin,og hvor netop disse ingredienser er tilføjet.

  Blåbær (Vaccinium myrtillus L.)
  Det er en helt specielt art af blåbær som er anvendt i Blue Berry Plus. Den har specielt hjemstad i Nordeuropa, og er en meget almindelig vild plante i Sverige. Denne type blåbær er specielt værdsat for deres kraftige farve, og endnu mere for deres næringsindhold.

  Det som man har fundet ud af med blåbær, er at de indeholder noget man kalder anthocyaner, som bidrager til at holde øjnene sunde og stærke.

  Øjentrøst (Euphrasia officinalis L.)
  Øjentrøst er en unik plante med takkede blade i lilla, hvid og en gul plet. Det er ekstraktet fra hele den plante, som bliver anvendt i fremstillingen af Blue Berry Plus.

  Det er netop dette ekstrakt som mange naturbehandlere har fundet gavn af. Det bidrager til at bibeholde øjnenes naturlige funktion, og er blevet anvendt mod diverse øjensygdomme igennem tiden.

  Tagetes (Tagetes erecta L.)
  Tagetes er en ret unik plante, som minder en smule om nelliker. Det er selve bladene fra planten som anvendes i Blue Berry Plus, da det er dem som man kan udvinde Lutein fra.

  Link til producent: New Nordic A/S

Ingredienser

 • Indhold pr. dagsdosis 2 tabletter:, Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), Blåbærsekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg - udvundet af 2000 mg tørret frugt, Øjentrøstekstrakt (Euphrasia officinalis L.) 200 mg - udvundet af 1000 mg tørret blomst, Tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.) 100 mg (standardiseret til 10 % = 10 mg lutein), Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmetylcellulose, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, arabisk gummi, talkum, glycerin), Zink (zinkoxid) 10 mg, Vitamin A (retinylacetate) 400 µg, Vitamin A (retinylacetat), Kobber (kobbersulfat) 1 mg, Antiklumpningmiddel (siliciumdioxid)

Dosering

 • 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader