Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

sdasda

Bonusgaver på Jala Helsekost

På Jala Helsekost elsker vi god service og derfor vil vi gerne forkæle dig når du handler hos os. Derfor kan du altid vælge en gratis bonusgave fra vores udvalg, når du handler for et specifikt minimumsbeløb. Vores bonusgaver består af populære produkter fra nogle af vores mest anerkendte leverandører, og derfor anser vi bonusgaverne, som den perfekte “tak for at du handlede hos os” hilsen.

Køb for min. 800,00 kr.

For at aktivere de almene bonusgaver, kræver det at du handler for min. 800,00 kr. Du kan helt selv vælge, hvilke produkter du handler, det kræver blot at ordrestørrelsen er indløst. Når beløbet er nået, kan du frit vælge en af vores mange almene bonusgaver og tilføje den til din kurv. Bonusgaven kvitteres af os og er derfor helt gratis for dig. Vores udvalg af almene bonusgaver består af kosttilskuds- og skønhedsfavoritter fra et hav af populære mærker.

Køb for min. 1.500,00 kr.

For at aktivere premium-gaverne, kræver det at du handler for min. 1.500,00 kr. Du vælger helt selv vælge produkter, du ønsker at handle for at indfrie ordrestørrelsen. Når beløbet er nået, kan du frit vælge mellem både de almene bonusgaver samt premium-gaverne. En unik mulighed for at blive forkælet med nogle af landets mest populære produkter fra nogle af de største brands.

Stort skiftende udvalg af bonusgaver

Vores bonusgaver er en del af vores evigt skiftende sortiment. Derfor bliver bonusgaverne løbende skiftet ud med nye bonusgaver. Slå til med det samme for og vid dig sikker på at den bonusgave, du ønsker stadig er aktiv når du handler hos os.

Kampagnebaserede bonusgaver

Af og til afholder vi kampagner, hvor der opstår helt unikke muligheder for store bonusgaver. Disse bonusgaver kan du læse meget mere om, ved tilmelde dig vores tilbudsinformerende og inspirerende nyhedsbrev.
geni-two-column-long

Sådan aktiverer du bonusgaver

For at aktivere en almen bonusgave skal du min. handle for 800,00 kr. For at aktivere en premium-gave skal du min. handle for 1.500,00 kr. Når det ønskede beløb er indfriet kan du vælge mellem de aktuelle bonusgaver. HUSK - du skal tilføje bonusgaven til kurven. Du kan ikke få bonusgaver på efterbevilling.

Se alle bonusgaver →