Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Kosttilskud

Hos Jala Helsekost, har vi alt indenfor kosttilskud til de laveste priser.
Gå på opdagelse i de mange underkategorier og find det du søger!

Hvad er kosttilskud? | Hvorfor tager man kosttilskud?

Hvad er kosttilskud?

Kosttilskud er et supplement til din daglige kost. Kroppen kan ikke altid selv optage den rette mængde af nærringsstoffer, eller måske indtager du ikke selv nok nærringsstoffer igennem kosten. Derfor kan du hjælpes på vej med et kosttilskud, så du kan sikre at din krop får alle de næringsstoffer den har brug for.

Når du tager et kosttilskud, så indtager du en koncentreret kilde af stoffer der har en ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning. Kosttilskud er beriget med næringsstoffer, som har en betydelig funktion for din krop.

Kosttilskud har, som nævnt tidligere, til formål at fungere som et supplement til den generelle kost, og må derfor ikke indtages som en almindelig fødevare, eller som en erstatning hertil. Kosttilskud er hverken et naturlægemiddel eller et lægemiddel.

Kosttilskud til ethvert formål

Hos Jala-helsekost har vi et stort udvalg af kosttilskud, som alle hver især har helt unikke formål. Vi har derfor samlet en lang række af forskellige kosttilskud, så du kan finde det kosttilskud, som lige netop passer til dit behov.

Du kan både få kosttilskud som piller, pulver, kapsler eller blandingsform. Kosttilskud kan bestå af vitaminer og mineraler eller være baseret på naturlige urter og planter. Hvis du leder efter vitaminer og mineraler så kan du finde dem lige her.

Hvorfor tager man kosttilskud?

Der kan være flere forskellige formål og grunde til at tage kosttilskud. Grunden til kosttilskud overhovedet er blevet så populært som det er i dag, er fordi man har fundet ud af, at mange mennesker ikke har nok af de forskellige vitaminer og mineraler i kroppen.

Der er nogle vitaminer og mineraler som er sværere at optage i kroppen end andre, og ofte kan en dårlig og uvarieret kost være skyld i at kroppen kommer i underskud af vitaminer og mineraler. Det kan du hjælpe på vej med et tilskud til kosten.

Det er vigtigt at være opmærksom på hvad man giver sin krop, da mange af de forskellige kosttilskud er specielt udviklet til nogle af de typiske problemer. Det kan bl.a. være sygdom, træning eller blot mangel vitaminer og mineraler. De forskellige kosttilskud skal derfor anvendes som der står beskrevet på indpakningen, og det er vigtigt man ikke overstiger det anbefalede daglige indtag.

Nedenfor kan du få et hurtigt overblik over de forskellige typer af kosttilskud vi har på Jala-helsekost. På den måde kan du nemmere finde det tilskud som passer til dit formål.

Kosttilskud til gravide

Der findes forskellige typer at kosttilskud som er særlig velegnet til gravide kvinder. I underkategorien "Specielt til kvinder" finder du kosttilskud der er specielt egnet til dig som kvinde. Se mere under specielt til kvinder her >>

I denne kategori finder du endvidere kosttilskud, der er specielt udviklet til gravide. Det er bl.a. kosttilskud med folsyre, jern, kalk samt D vitamin. Når du er gravid anbefaler sundhedsstyrelsen følgende:
 • Et dagligt kosttilskud på 400 mikrogram folsyre. .
  Start med at tage folsyre fra graviditeten planlægges og til og med den 3 måned i din graviditet. Tag folsyre i form af en multivitamintablet eller folsyretabletter.
 • Et dagligt tilskud af jern på 40-50 mg ferrojern. .
  Start fra den 10. graviditetsuge og resten af din graviditet. Hvis du dog lider af meget kvalme under din graviditet, kan man evt. vente med at starte på jerntilskudet til senest den 18. graviditetsuge.
 • Et dagligt tilksud af kalk på 500 mg, gennem hele din graviditet.

Kosttilskud til hår, hud og negle

I underkategorien Hud, Hår og Negle finder du adskillige kosttilskud til styrke af disse områder.

Ønsker du en flot og velplejet hud?

Din hud har brug for fedtsyre, vitaminer og mineraler til at fungere optimalt. Det kan derfor være en fordel, hvis du supplerer en varieret og sund kost med kosttilskud der indeholder disse. Det er særligt et eller flere af følgende vitaminer og mineraler der er effektiv i forbindelse med huden:

 • C vitamin - C vitamin bidrager til dannelsen af kollagen, der har betydning for en normal hud
 • Riboflavin (Vitamin B2) - bidrager til vedligeholdelsen af en normal hud
 • Kobber - Kobber bidrager til normal hud pigmentation

Kosttilskud til styrke af dit hår

Er du en af dem der døjer med et tynd hår, hårtab eller lav hårvækst? Ja så findes der faktisk kosttilskud der er specielt udviklet til lige præcis disse problemer!

Når du skal finde et godt kosttilskud til styrke af dit hår, er vitaminet biotin et godt sted at starte. Biotin bidrager nemlig til vedligeholdelsen af et normalt hår. Hvis du derfor oplever nogen af følgende symptomer, kan det i nogen tilfælde skyldes mangel på biotin.

Døjer du med ødelagte og svage negle?

Du kan få stærkere negle med et kosttilskud der indeholder silica. Det er med til at opretholde dannelse af collagen og elastin, der bidrager til at styrke negle og knogler. Kosttilskuddet hjælper kroppen med at genopbygge dine negle.

Kosttilskud til dig som er aktiv

Det kan være stor forskel på hvor stort aktivitetsniveauet er hos folk, og hvad formålet med træningen er. Derfor har vi på Jala-helsekost en række kosttilskud, som dækker behovet hos dig som enten gerne vil have flere muskler, ønsker et vægttab eller ønsker at få det mest optimale ud af træningen.

Det er især magnesium, som er velegnet til et af de ovenstående behov. Det skyldes at magnesium bidrager til at reducere træthed og udmattelse, og hjælper dig med at få det mest optimale ud af din træning. Derudover er proteinpulver og fiskeolie blandt de populære kosttilskud til træning.

Du kan finde forskellige kosttilskud, der er effektive i forbindelse med ovenstående under kategorierne Energiprodukter, Kur-produkter, Fitness Pharma eller Protein

Kosttilskud i form af urte og planteprodukter

Hos Jala-helsekost har vi mange typer af urte og planteprodukter som kosttilskud. De har flere forskellige virkninger og bidrager med mange gode ting. De populære typer er:
 • Aleo Vera – har en virkning på immunforsvaret, huden samt fordøjelsen.
 • Baldrin & Humle – har en beroligende og søvnfremmende effekt.
 • Hvidløg – har en effektiv virkning på diabetes, immunforsvaret og er velegnet til graviditet.
 • Ingefær og Gurkemeje – har stor indflydelse på kroppen sundhed.
 • Vindruekerne – har en beskyttende effekt mod de frie radikaler.
 • Ginkgo Bilbao – hjælper kroppen mod hukommelses- og koncentrationsbesvær.
 • Hypen – rig på C vitamin, som bidrager til at reducere træthed.
 • Tranebær – indeholder mange antioxidanter og næringsstoffer.
 • Æbleeddike – er et effektiv middel for nerverne, hjertet, musklerne og ph balancen.
Udover disse urte og planteprodukter kan du læse mere under kategorien Urte og Planteprodukter

Kosttilskud kan give dig sundhed og velvære

Hvad er sundhed og velvære for dig? Det kan være forskelligt fra person til person.

For nogen er sundhed og velvære en god og velfungerende fordøjelse og tarmflora. Når det handler om at skabe en velfungerende mave og fordøjelsen har kosten stor betydninger. Derfor kan kosttilskud hjælpe dig godt på vej med at genoprette balancen i din maven.

Du finder de forskellige kosttilskud til mave og fordøjelse under Mælkesyrebakterier, NDS produkter, Udrensning eller under kategorien Mave og Fordøjelse

Hvis ikke du fandt hvad du ledte efter, så tag et kig i de 34 underkategorier og find det kosttilskud der passer til dig.

Obligatorisk for alle kosttilskud i EU:
 • Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
 • Opbevares utilgængeligt for børn.
 • Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil.
 • Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os