: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>
BioSym OsteoRemin Forte (180 kap)
Biosym

Biosym OsteoRemin Forte - 180 kaps.

Varenummer:15694
Spar 17%

337,95 kr

Spar 30%

403,00 kr

Pris nu: 279,95 kr 279.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  OsteoRemin Forte® er lavet med kalk og magnesium der er naturligt forekommende og organisk bundet fra algen Algas Calcareas (AlgaeCal®). OsteoRemin Forte® indeholder K2-vitamin og en høj dosis D3-vitamin. D-vitamin fremmer optagelsen og udnyttelsen af Calcium og bidrager sammen med Magnesium og K-vitamin til at vedligeholde normale knogler.

  Magnesium og D-vitamin bidrager også til at vedligeholde normale tænder og muskelfunktion. D-vitamin bidrager desuden til immunsystemets normale funktion. OsteoRemin Forte® er fri for animalske ingredienser og derfor certificeret ved the Vegetarian Society, England.

  AlgaeCal - Naturlig ingrediens
  Den plantebaserede Calcium som er anvendt i OsteoRemin Forte hedder AlgeCal. Den stammer fra en algen Algas Calcareas som har en utroligt høj optagelses evne i kroppen.

  Sammenlignet med andre former for Calcium som carbonat der udvindes fra sten/granit eller citrat formen, som udvindes ved produktion af citronsyre i form af læsket kalk.

  AlgeCal er plantebaseret og meget nemmere for kroppen at optage. Det indsamles og pulveriseres skånsomt, så næringsstoffer i produktet bliver bibeholdt, og her udgør Calcium den største andel.

  OsteoRemin Forte til DK's Laveste Pris?
  Hos Jala vil vi gerne tilbyde vores loyale kunder de laveste priser, vi kan slippe afsted med. Hvis du sammenligner vores varer med konkurrenten, vil du, i de fleste tilfælde, opdage at vi er billigere. Lige nu sparer du nemlig 20% på OsteoRemin Forte 180 kaps.


  Link til producent: Biosym A/S

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  Calcium (algas calcareas, algaeCal)850 mg106%
  Magnesium (oxid/algas calcareas, algaeCal)250 mg67%
  K2-vitamin (menaquinon)100 µg133%
  Vitamin D3 (Cholecalciferol fra lav)30 µg600%

Ingredienser

 • Algas calcareas (AlgaeCal - med organisk bundet calcium og magnesium), Magnesiumoxid, Menaquinon (vitamin K2), Cholecalciferol (vitamin D3), Konsistensmiddel (vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer), Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)

Dosering

 • Dosering:
  3 kapsler daglig som indledning til et måltid.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader