: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Black Weekend: Spar op til 70% - Shop her >>

Biosym Magnesium

Magnesium er det fjerde mest almindelige stof i kroppen og er nødvendigt for forskellige funktioner. Det er derfor særligt populært med et dagligt tilskud af magnesium for at sikre, at kroppens behov er dækket dermed fungerer optimalt.

Biosyms kosttilskud med magnesium findes både i enkeltstående form og kombineret med andre næringsstoffer alt efter dit behov.

Du kan læse mere om Biosym Magnesium lige her >>

Biosym Magnesium

Magnesium er et essentielt mineral og bruges overalt i kroppen. Det betyder, at det er uundværligt for en sund og velfungerende krop, hvorfor det er vigtigt at kroppens behov for magnesium er dækket.

Går du og føler dig træt og udmattet, kan det være et tegn på, at din krop er i magnesiummangel. Er du ikke sikker på, at du får nok magnesium gennem din dagligt kost, er et kosttilskud med magnesium oplagt.

Biosym har udviklet to forskellige kosttilskud med magnesium, der begge er udviklet med fokus på let optagelighed og maksimal udnyttelse af det essentielle mineral.

Biosym Magnesium+300
Ønsker du et kosttilskud der udelukkende består af magnesium, er Biosym +300 alletiders valg. Biosym Magnesium +300 er et bredspektret magnesium-tilskud der indeholder hele 300 mg magnesium pr kapsel. Kosttilskuddet er baseret på magnesiumoxid og optimeret med en ny magnesiumkilde.

Magnesiumpidolat er en aktiv magnesiumkilde, der optages hurtigt i kroppen og desuden er organisk. Magnesiumoxid er en af de mest populære kilder til magnesium, og bliver anvendt i kosttilskud med magnesium. Netop kombinationen af de to magnesiumkilder, gør Biosym Magnesium +300 særligt effektiv og enestående.

Biosym OsteoRemin Forte
Biosym OsteoRemin Forte består af en virksom kombination af magnesium og calcium samt vitamin D og vitamin K2. Calcium og magnesium bliver ofte set i kombination med hinanden, da de begge spiller en stor rolle i sundheden af knogler og tænder.

Vitamin D - og K2 fungerer som hjælpestoffer, da de er med til at sikre korrekt optagelse og udnyttelse af calcium, således at man opnår fuld effekt af OsteoRemin Forte. Kosttilskuddet er baseret på den økologisk certificeret alge, Algas Calcareas, der er naturligt rig på organisk bundet calcium.
Det betyder, at Biosym OsteoRemin Forte er plantebaseret og certificeret ved The Vegetarian Society i England.

Hvorfor er magnesium vigtigt?

Magnesium er uundværligt for opbygningen af knogler og muskelvæv, og findes desuden i vores celler, hvor det indgår i mere end 300 enzymprocesser.

Magnesium bidrager til:
  • at mindske træthed og udmattelse
  • elektrolytbalancen
  • et normalt energistofskifte
  • nervesystemets normale funktion
  • en normal muskelfunktion
  • en normal proteinsyntese
  • en normal psykologisk funktion
  • at vedligeholde normale knogler og tænder
  • celledelingeprocessen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader