Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Naturlægemidler

Hos Jala Helsekost finder du et stort udvalg af naturlægemedicin, alle produkterne er godkendt af lægemiddelstyrelsen, og sikrer dig et rent og naturligt produkt. Du kan betragte naturlægemidler som medicin, der er baseret på naturen og som du kan bruge til at forebygge og behandle ikke alvorlige sygdomme.

Du finder 12 forskellige kategorier der alle indeholder produkter til et specifikt behov eller en lidelse.

Læs mere om naturlægemidler her >>

Naturlægemidler Hos Jala Helsekost

Naturlægemidler
Der stilles meget høje krav til naturlægemidlernes kvalitet, især når det gælder deres virkning. Alle virksomme stoffer skal være naturlige (ikke syntetiske) og alle lægemidler er tildelt et MT-nummer, som er din garanti for, at der netop er tale om et naturlægemiddel og ikke et almindeligt kosttilskud.

Naturlægemidlers virkning SKAL kunne dokumenteres!
Producenterne bag naturlægemidler skal kunne dokumentere naturlægemidlets virkning. Det kræves at producenterne kan bevise at naturlægemidlet fungerer og virker præcis som det angives på produktet. Der er streng kontrol og opmærksomhed på producenterne af Naturlægemidler, dette sikrer, at du som forbruger kan være tryg ved at bruge produkterne. Derudover skal hver enkelt pille eller kapsel være ens, og der bliver opretholdt kontrol med indholdet af de aktive stoffer, så der er præcis den samme mængde i hver kapsel/pille.

Først og fremmest skal virkningen af naturlægemidlet kunne dokumenteres, men også forholdene under selve produktionen blive nøje undersøgt, og der bliver holdt en skarp kvalitetskontrol med produktionen

Hvad består Naturlægemidler af?

Naturlægemidler er lægemidler, hvis aktive indholdsstoffer forekommer i naturen. Hvert naturlægemiddel er forskelligt, men de indeholder oftest planteekstrakter eller plantedele, men indholdsstofferne kan også stamme fra dyre- eller mineralriget (fx. fiskeolie).

I naturlægemidler er de virkende stoffer ikke isoleret og koncentreret i større doser, end de findes i naturen, derfor indeholder de typisk mange forskellige stoffer. Det kan derfor være svært at vide hvilket af stofferne, der giver den ønskede effekt.

Men en ting er sikker, og det er, at der ikke bliver brugt kemisk fremstillede stoffer i naturlægemidler. Derfor kan du være sikker på at du får et helt naturligt og rent produkt, der kan hjælpe på de lidelser eller problemer du gør og døjer med.

Anvendelse af Naturlægemidler

Du bør altid følge instruktionerne på produktet og rette dig efter "Anbefalet daglig dosis". Det vil ikke nødvendigvis have en bedre virkning ved et forhøjet indtag, næsten tværtimod. Ved større indtag end anbefalet kan der opstå bivirkninger og gener. Hold dig til den anbefalede dosering medmindre din læge har anvist andet.

Derudover er det altid en god idé at læse indlægssedlen inden brug.

Må man anvende Naturlægemidler og almindelig medicin i samme periode?

Som en hovedregel må du ikke blande naturlægemedicin med receptpligtig medicin, uden at have kontaktet din læge. Du kan altid finde svar hos din læge, som har styr på hvilke naturlægemidler man må tage sammen med anden medicin. Nogle naturlægemidler kan modarbejde almen medicin, hvilket kan give bivirkninger, og det er derfor du skal passe på.

Bivirkninger

De fleste oplever bivirkninger hvis de enten overskrider den anbefalede dosis, eller tager anden medicin på samme tid. Du kan læse, om et naturlægemiddel har kendte bivirkninger i Sundhedsstyrelsens beskrivelser af godkendte naturlægemidler, eller i indlægssedlen. Oplever du bivirkninger i forbindelse med et naturlægemiddel, bør du kontakte din læge.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os