Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Urinvejsinfektion

Lider du af en urinvejsinfektion? Så er der hjælp at hente i form af naturlægemidler. En urinvejsinfektion er oftest rigtig svær at komme af med, og derfor kan det være en nødvendighed at prøve naturlægemidler

Slip af med sviende og hyppig vandladning!

Læs mere om Urinvejsinfektion her >>

Hvad er en Urinvejsinfektion?

Urinvejsinfektion er en hyppig sygdom, som oftest rammer de fleste kvinder én eller flere gange i løbet af deres liv. En urinvejsinfektion er en infektion med bakterier i dele af urinvejene. Når betændelsen er i de nedre urinveje, kaldes det cystitis (blærebetændelse), og når den er i de øvre urinveje, kaldes det pyelonephritis (nyrebækkenbetændelse ). Hvis du har mistanke om en urinvejsinfektion skal du altid opsøge læge, da nyrebækkenbetændelse kan være ret alvorlig, og ende med en indlæggelse.

Hvorfor får man urinvejsbetændelse?

Det er næsten udelukkende bakterier fra tarmen, som er årsag til urinvejsinfektioner, og 3 af 4 tilfælde skyldes bakterien E. Coli. Urinvejsinfektioner ses langt hyppigst hos kvinder på grund af deres korte urinrør, Bakterierne kan komme ind i urinblæren, ved at de vandrer fra huden gennem det korte urinrør og ind til blæren.

Samleje kan sommetider medføre, at bakterierne lettere kommer op i blæren. Hvis blæretømningen er besværet, ses blærebetændelse hyppigere. I blæren kan bakterierne vokse og derved irriteres blæreslimhinden, som bakterierne også trænger ind i.

Symptomer på urinvejsbetændelse

  • Hyppig og sviende vandladning
  • Sjældent let feber
  • Urinen kan se uklar ud, og lugte grimt
OBS: Det er altid en god idé at søge råd hos din læge, hvis du har mistanke om, at du har en blærebetændelse eller en anden urinvejsinfektion.

Hvad kan man selv gøre?

Sørg for at drikke rigeligt og at tømme blæren helt, hver gang du skal tisse. Du bør altid tisse efter samleje. Specielt kvinder skal være omhyggelig med den nedre hygiejne og skal passe på med kuldepåvirkning. Som kvinde er det ligeledes vigtigt at tørre sig bagud, så der ikke føres bakterier frem til urinrøret.

Vitabutin til urinvejsbetændelse

VitaCare® Vitabutin er et naturlægemiddel til forebyggelse og behandling af lettere, gentagne urinvejsinfektioner.

Tranebærkapslerne er fremstillet ved hjælp af en særlig skånsom spraytørring af tranebærkoncentratet, således at indholdsstofferne bevares. 1 kapsel indeholder 405 mg saft (som tørret juice) af storfrugtet tranebær.

OBS: Kontakt lægen, hvis du får det værre, eller hvis du ikke får det bedre i løbet af 1 måned. Hvis din læge har sagt, at du skal tage VitaCare® Vitabutin for noget andet, skal du altid følge lægens anvisning.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os