Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Mave og fordøjelse

Har du styr på din fordøjelse? Hvis ikke, vil du kunne opleve mavesmerter, oppustethed, forstoppelse eller diarré. Det kan være til stor gene, og derfor findes der produkter specielt udviklet til maven og fordøjelsen.

Find et stort udvalg af naturlægemidler til maven!!

Læs mere om mave og fordøjelse her >>

Hvorfor er en god fordøjelse vigtig?

Din fordøjelse er ekstremt vigtig for at holde dig i live, rask og ikke mindst vital og aktiv. Det er din fordøjelse der bestemmer hvor godt du optager og omsætter vigtige næringsstoffer og udskille affaldsstoffer. Du er hvad du spiser, og en god fordøjelse starter altid med en god kost.
maven


Livsstil er den helt store synder, når det gælder problemer med fordøjelsen. De mest almindelige årsager er forkert og for fed mad, for lidt bevægelse og for lidt væske.

Symptomer på en dårlig fordøjelse:

Der findes mange symptomer der kendetegner en dårlig fordøjelse. Faktisk sidder 80% af vores immunforsvar i tarmen, og derfor er din fordøjelse altafgørende for dit velbefindende. Vi har samlet de mest hyppige symptomer på at noget er galt:

  • Udspilet og oppustet mave
  • Mavekramper
  • Halsbrand og sure opstød
  • Dårlig ånde
  • Forstoppelse
  • Diarré
  • Dårlig hud

Naturlægemidler til fordøjelsen

Har du problemer med løs eller træg mave, så finder du her en naturlig løsning i form af virksomme naturlægemidler. Det kan være svært at komme igennem dagen, hvis man oplever problemer med forstoppelse eller diarré. Derfor findes der naturlægemidler der kan være med til at skabe balance i tarmene.

Du finder et stort udvalg af naturlægemidler specielt fremstillet til maven, som kan være med til, at afhjælpe problemer som forstoppelse og hård mave.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os