: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Nedtrykthed - Modløshed

Har du svært ved at komme i godt humør? Eller synes du nedtryktheden overtager glæderne? Så kan det være en god ide, at kigge nærmere på naturlægemidler specielt udviklet til dette.

Få hjælp til at finde vejen til det gode humør!

Læs mere om nedtrykthed og modløshed her >>

Føler du dig nedtrykt eller modløs?

Har du svært ved at komme igennem hele måneden med fuld energi og overskud? Eller føler du at du har svært ved at sætte pris på glæderne ved livet? Så kan det måske være en god ide, at kigge nærmere på produkter der støtter din krops modstandsevne.

regnvejr

Hvorfor bliver man ramt af modløshed?

Der er ikke noget galt med at være i dårligt humør. Det er alle ind imellem. Men har du flere dage med tristhed og nedtrykthed end du har gode dage, så er der altså noget galt. Det er vigtigt at du gøre noget aktivt ved det, når du mærker det.

Ofte ligger der konkrete begivenheder bag din nedtrykthed. Det kan skyldes dødsfald i familien, et for stort pres på jobbet, problemer i dine nære relationer, eller sygdom. For nogle folk kan vinterens mørke tid være nok til, at man bliver ramt af en form for tristhed og modløshed. Uanset årsagen, så er der altså altid en løsning, og måske vi har fundet den rigtige til dig nedenunder.

Velzina med Perikon

Velzina er et godkendt naturlægemiddel mod tristhed og nedtrykthed. Produktet indeholder perikon, der også har vist gode effekter inden for milde depressions tegn. Det anvendes ved nedtrykthed, modløshed og tristhed, og kan give mærkbar effekt på kun få uger.

Produktet er baseret på standardiseret ekstrakt fra lægeplanten prikbladet perikon. Standardiseret betyder, at du får den samme mængde aktive stof dagligt, og dermed også den samme virkning.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader