Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Medicin & Medicare

I denne kategori finder du alt fra håndkøbsmedicin til relevante remedier som flåtfjernere og ørepropper, kort fortalt, produkter til hverdagens små problemer. Køb ind af de bedste problemløsere fra de bedste brands som eksempelvis Strepsils, Panodil, Zymelin og mange flere.

Læs mere om medicin & medicare | Se de mest anvendte produkter

Løsninger til hverdagens problemer

Medicin og Medicare dækker over alle de produkter, som kan løse hverdagens små problemer. Hvad end du døjer med stoppet næse, hovedpine eller nikotinafhængighed. Kategorien indeholder et hav af fantastiske produkter fra nogle af de mest anerkendte mærker. Find alt fra det mest anvendte håndkøbsmedicin til de bedste remedier fra brands som Nicorette, Zymelin og ValMed

Hjælp til rygestoppet

Det kan være yderst udfordrende, at komme af med sin nikotinafhængighed. Nikotin er et yderst afhængighedsskabende stof, der blandt andet findes i cigaretter, tyggetobak og andre produkter. Under et rygestop kan abstinenser forekomme, hvilket ikke hjælper til processen. Derfor gør mange brug af nogle af de fantastiske produkter, som er udviklede specifikt til formålet. Nicorette og Nicotinell udvikler udfasningsprodukter, der kan hjælpe dig med at komme afhængigheden til livs. Deres produkter findes både som tyggegummi, inhalatorer og plastrer. Fælles for alle produkterne er, at de giver en væsentligt mindre dose af nikotin, som samtidig tilfredsstiller nikotinbehovet. Ved brug af disse produkter vil din nikotintrang naturligt formindskes hen af vejen og på et tidspunkt, vil du med stor sandsynlighed, være i stand til at droppe nikotinen helt. Med en smule vilje og en snes hjælp kan du hurtigt blive nikotinfri.

Problemløsere til hverdagen

Der findes næsten intet værre end at have hovedpine eller stoppet næse. Under medicin og medicare, finder du et bredt udvalg af effektivt håndkøbsmedicin. Find alt fra smertelindrende medicin fra Panodil til de bedste næsesprays fra Zymelin. Kom hverdagens små problemer til livs.

Populære produkter

Der findes et bredt udvalg af gode produkter til hverdagens problemer. Vi har fundet de 3 mest efterspurgte produkter, kunne de være noget for dig?

Hjælp til hård mave og diarré

Hård mave og manglende afføring kan være yderst ubehageligt og svært at komme til livs. Derfor kan det være ideelt, at gøre brug af et afføringsmiddel fra eksempelvis Dulcolax. Afføringsmidler hjælper med at løsne op i tarmsystemet, og bidrager derfor til en effektiv udrensning.

Lider du i stedet af modsatte, nemlig diarré, hvor du knap kan undgå toiletbesøgende, så er løsningen for dig måske Imodium Plus Tabletter 2+125mg .

Kontakt os gerne

Døjer du med et hverdagsproblem, og kender du ikke helt det eksakte produkt, der kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at rådgive dig.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os