Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Nicotinell
Ønsker du at stoppe med at ryge, men kan ikke ignorerer dine nikotinabstinenser? Så kommer Nicotinell til din redning. Rygestop kan føles overvældende og stort, så start dit rygestop med småt med Nikotinell´s produkter: Nikotinell kan hjælpe dig på din vej til et røgfrit liv med diskrete nikotin plaster, -tyggegummi og - sugetabletter.

Læs mere om Nicotinell lige her >>

Nicotinell?

Rygestop kan føles stort, og derfor tilbyder Nicotinell små produkter, der kan hjælpe dig med at lette din trang eller lyst til at ryge, dæmpe nikotinabstinenser eller hjælpe dig på vejen til helt at stoppe med at ryge. Kvit cigaretterne ved at skifte cigaretterne ud med Nicotinell´s diskrete produkter, som hjælper dig med at skabe nye vaner, også når nikotinabstinenserne melder sig.

Det perfekte produkt til dig

Rygestop kan være virkelig hårdt, og det er de færreste, der blot kan tage en kold tyrker og lægge cigaretterne på hylden, trods en stærk vilje og god selvkontrol. Med Nicotinell kan du hjælpe dig selv på vejen til et røgfrit liv med den særlige nikotinerstatningsterapi. Erstat de sundhedsskadelige cigaretter med en lille terapeutisk dosis nikotin i form af Nicotinell´s særlige produkter, der kan dæmpe din nikotintrang på en diskret måde.

Nicotinell´s produkter til dig

Nicotinell tilbyder en række af nikotinerstatningsprodukter, som indeholder en lille terapeutisk dosis nikotin. Dæmp rygetrangen med Nicotinell´s nikotintyggegummi, -sugetabletter eller -plaster, der ikke indeholder de kræftfremkaldende stoffer, som cigaretter indeholder.

Det perfekte produkt til dig

VI er som mennesker alle forskellige, og der er derfor sjældent kun en måde, der er rigtig. Det samme gælder for rygestop. Hvordan du stopper, om du falder tilbage eller om du har behov for hjælp til er stoppe, er helt op til dig. Nicotinell har udviklet de forskellige produkter, så du kan finde præcist det produkt, der passer dine behov og din livsstil. Hvis du savner følelsen af at have noget i munden er Nicotinell sugetabletter eller tyggegummi et godt alternativ til dig.

Tyggegummi, sugetabletter og plaster

Tyggegummiet og sugetabletterne kommer i en række af koncentrationer og smagsvarianter, så du kan finde det produkt, der passer dig. Nyd den rige smag af mint, spearmint, fruit eller lakrids, der efterlader dine ånde frisk modsat den tyngende røglugt fra cigaretter.
Dertil kan du også vælge den helt diskrete løsning i form af Nicotinell´s nikotinplaster, der let kan sættet direkte på ren hud, samt let og diskret skjules under tøjet. De særlige nikotinplaster kan bruges i op til 24 timer.

Værd at vide om Nicotinell og rygestop

Sammen med de særlige produkter har Nicotinell en række råd, der kan hjælpe dig på vejen til et røgfrit liv. Det tager gennemsnitligt 84 dage at stoppe med at ryge, hvoraf de første 2 uger er de hårdeste.
Nicotinell har samlet flere råd, der guider dig til at forberede dit rygestop:
Lav en rygestop gruppe:At være alene med et problem kan altid være svært. Det kan derfor være en fordel at være flere sammen, som kan støtte hinanden.
Forbered dit hjem til rygestop:Røg sætter sig i alt fra tekstiler til rum. Det kan derfor være en fordel, at gøre hovedrent og vaske alt ned, vaske alt tøj og lufte ud til lugten af røg er væk. Dertil kan du også fjerne ting du forbinder med rygning, som askebærer og lighter.
Forbered bilen til rygestop:Her gælder samme princip som med dit hjem. Røg sætter sig i alt, og lugten af røg kan være nok til at give dig lysten til at ryge. Rens derfor bilen helt igennem, og fjern alt du forbinder med rygning, som lightere.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os