Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Fragt og levering

Vi har lavet et overblik over dine forskellige leveringsmuligheder, hvor du også finder information om de enkelte fragtfirmaer. Nederst er en oversigt over hvornår du senest skal bestille, for at få din pakke med i den næste forsendelse.

Se vores leveringinfo: Pinsen 2024

dao

DAO

DAO leverer 365 dage om året - også weekend og helligdage. De dækker hele landet, og tilbyder både hjemmelevering og til DAO Pakkeshop.
Leveringstid: 1 dag
Leveringsmåde: Hjemmelevering / Pakkeshop
Leveringstidspunkt: Om natten / tidlig morgen


GLS

GLS

GLS er en af landets største pakkedistributører inden for levering til private, med mere end 1500 GLS Pakkeshops fordelt i hele Danmark.
Leveringstid: 1-3 dage
Leveringsmåde: Hjemmelevering / Pakkeshop / Erhvervspakke
Leveringstidspunkt: Hele dagen


Postnord

Postnord

Postnord leverer breve og pakker fem dage i ugen, 52 uger om året. De har ca. 1500 posthuse og Pakkebokse fordelt over hele Danmark.
Leveringstid: 1-3 dage
Leveringsmåde: Hjemmelevering / Pakkeshop / Erhvervspakke
Leveringstidspunkt: Hele dagen


insbox

Instabox

Instabox leverer pakker til deres smarte skabe, hvor du kan hente pakkerne helt uden at skulle stå i kø. De stræber efter at være blandt de hurtigste fragtselskaber i Danmark og har opnået stor anerkendelse blandt danskerne. 
Leveringstid: 1-2 dage
Leveringsmåde: Vælg en Instabox - du modtager en sms med track-link og pin-kode. Åbn skabet med din pin-kode, når pakken er fremme. 
Leveringstidspunkt: Hele dagen


Stoptider

Stoptiderne betyder hvornår du skal bestille inden, for at få din ordre med i næste forsendelse. Stoptiderne varierer mellem de forskellige transportører, vi benytter. Oversigten nedenfor viser, hvornår du senest skal have bestilt, for at få din ordre med næste gang, vi sender med den valgte transportør.

Mandag-torsdagFredagLørdag Søndag
GLS17:3016:0016:00
DAO16:0016:0016:0016:00
Postnord17:3016:00


Dine leveringsmuligheder

Vi tilbyder en række forskellige leveringsmuligheder med DAO, GLS og Postnord.
Dine tilgængelige leveringsmuligheder afgøres ud fra størrelse og vægt på pakken, og vises altid i kurven inden bestilling.

Leveringsinformation: Pinsen 2024

Vi sender med DAO og InstaBox, men vi anbefaler DAO hjemmelevering - flere pakkeshops holder nemlig lukket i perioden.

Her får du et overblik over hvilken leveringsmetode du kan vælge for at få leveret din pakke hurtigst gennem Kristi Himmelfart 2024.

OBS: Det er vigtigt at du tjekker lagerstatus på det enkelte produkt inden du bestiller. Vi er lagerførende på rigtig mange produkter, men kan være ramt af restordrer og lignende, der kan være til grund for at pakken ikke når frem i tide. Derfor er det vigtigt at du tjekker lagerstatus inde på hvert enkelt produkt (eller i indkøbskurven) inden du bestiller.

Datoer for levering med DAO Home

DAO Home leverer pakker ud stort set alle 365 dage om året, her får du et overblik over levering med DAO Home gennem Kristi Himmelfart 2024.

Lørdag d. 18/05 - Bestil inden kl. 16:00. Så sender vi din pakke samme dag og garanterer levering i Pinsen. Levering sker om morgenen.

Søndag d. 19/05 - Bestil inden kl. 16:00. Så sender vi din pakke samme dag og garanterer levering i Pinsen. Sørg for at være hjemme når buddet kommer.

Mandag d. 20/05 - Bestil inden kl. 16:00. Så sender vi din pakke samme dag og garanterer levering dagen efter. Sørg for at være hjemme når buddet kommer.

Tirsdag d. 21/05 - Vi sender som normalt igen.

Datoer for levering med DAO Shop

DAO Shop leverer pakker ud stort set alle 365 dage om året, her får du et overblik over levering med DAO Shop gennem Kristi Himmelfart 2024.

Lørdag d. 18/05 - Bestil inden kl. 16:00. Så sender vi din pakke samme dag. Vær obs. på at nogle pakkeshops har lukket i Pinsen.

Søndag d. 19/05 - Bestil inden kl. 16:00. Så sender vi din pakke samme dag. Vær obs. på at nogle pakkeshops har lukket i Pinsen.

Mandag d. 20/05 - Bestil inden kl. 16:00. Så sender vi din pakke samme dag. Vær obs. på at nogle pakkeshops har lukket i Pinsen.

Tirsdag d. 21/05 - Vi sender som normalt igen.

Datoer for levering med GLS

Søndag d. 19/05 - GLS afhenter ikke pakker på denne dato.

Mandag d. 20/05 - GLS afhenter ikke pakker på denne dato.

Tirsdag d. 10/05 - GLS afhenter pakker som normalt igen.

Datoer for levering med PostNord

Søndag d. 19/05 - PostNord afhenter ikke pakker på denne dato.

Torsdag d. 09/05 - PostNord afhenter ikke pakker på denne dato.   

Fredag d. 10/05 - PostNord afhenter pakker som normalt igen.

Datoer for levering med Instabox

Lørdag d. 18/05 - Bestil inden kl. 16:00. Så sender vi din pakke samme dag. Vær obs. på at nogle pakkeshops har lukket i pinsen.
  
Søndag d. 19/05 - InstaBox afhenter ikke pakker på denne dato.

Mandag d. 20/05 - Bestil inden kl. 16:00. Så sender vi din pakke samme dag og garanterer levering dagen efter. 
Tirsdag d. 20/05 - Vi sender som normalt. Bestil inden kl. 19:30. Så sender vi din pakke samme dag og garanterer levering dagen efter. 

Datoer for levering med DHL Helt hjem

Søndag d. 19/05 - DHL Helt Hjem afhenter ikke pakker på denne dato. 
  
Mandag d. 20/05 - Bestil inden kl. 11:00. Så sender vi din pakke samme dag og pakken forventes leveret d. 21/05.