Vi sender som normalt - Bestil i dag og modtag i morgen
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Spar min. 20% på kosttilskud - Se mere her >>
Femarelle Recharge 50+ (56 kap)
Femarelle

Femarelle® Recharge 50+ - 56 kaps.

Varenummer:BF-NCH-218474
Spar 12%

264,95 kr

Spar 20%

289,00 kr

Pris nu: 231,17 kr 231.17

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.

  Føler du som kvinde i overgangsalderen, at dit humør ikke er i top og dine dage nogle gange kan være nedladende pga. dit daglige humør, så bør du vælge Femarelle Recharge.

  Femarelle er et unik kosttilskud til kvinder i overgangsalderen. Det er udviklet mod at kunne mindske de gener kvinder oplever i klimakteriet. Produktet indeholder DT56a, som er et fermenteret sojabønne ekstrakt, det indeholder hørfrøekstrakt, som bidrager til at opløfte humøret. Hørfrøekstrakt indeholder lignaner, der omdannes i tarmen til metabolitter, som kan beskytte et sundt brystvæv når du som kvinde bliver ældre.

  En anden nævneværdig ingrediens er B6 vitamin, hvis formål er at bidrag til at regulere hormonaktiviteten, samt mindske træthed og udmattelse. Det bidrager ligeledes til nervesystemets normale funktion, og til et normalt energistofskifte.

  Femarelle® Rescharge 50+ bidrager til at mindske og bekæmpe nedenstående symptomer
  • Humørsvingninger
  • Hedeture/nattesved
  • Forstyrret søvn
  • Nedsat sexlyst
  • Mangel på energi


  Hvad er DT56a?
  DT56a er hovedingrediensen i Femarelle®, som udvindes gennem fermentering og behandling af en speciel sojabønne. Det har blandet andet gjort Femarelle til et populært valg, der er blevet solgt i millionvis verden over.

  Femarelle er testet og udviklet gennem 19 år, hvilket giver dig en hvis sikkerhed i at bruge produktet. Femarelle er anbefales endda også af føremde gynækologer verden over. Du bør dog være opmærksom på, at du ikke skal anvende produktet som et alternativ frem for en sund kost og livsstil.

  Sådan anvender du Femarelle Recharge
  Den anbefalede dosering er 2 kapsler, en morgen og en aften. Da Femarelle Recharge ikke er fedtopløseligt, kræver det ikke at det indtages sammen med et måltid. Kapslerne kan åbne og puttes i smoothies eller ovenpå mad, hvis det er nemmere for dig at indtage kapslerne på den måde.

  Det gode ved Femarelle er at du ikke vil opleve nogle bivirkninger, derfor behøver du ikke være bekymret for dette når du tager Femarelle.

  Link til producent: Femarelleline.dk

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Ingredienser

 • Aktive ingredienser pr. 2 kapsler
  2 mg Vitamin B6*
  644 mg DT56a.

  *Bidrager til reguleringen af hormonaktiviteten, mindsker udmattelse og træthed samt bidrager til normalt fungerende energistofskifte.

Dosering

 • 2 kapsler. 1 morgen og aften.

Se lignende produkterVaren tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader