Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Femarelle
Femarelle er et unikt kosttilskud, der er specielt fremstillet for at hjælpe kvinder der befinder sig i perioden før, under eller efter overgangsalderen. Der er udviklet 3 forskellige produkter, som er udviklet til hver sin perioden omkring overgangsalderen.

Læs mere om Femarelle her >>

Hvad er Femarelle

Femarelle består af en unik serie af kosttilskud, der er specielt udviklet til kvinder i perioden før, under og efter overgangsalderen. Femarelle er hormonfrit og er udviklet til kvinder, der nærmer sig, befinder sig i eller har passeret kilmakteriet.

Femarelle er kendt for dets patenterede indhold af DT56a, som kommer fra en specifik sojabønne, der igennem fermentering og behandling bliver til DT56a.

Værd at vide om Femarelle

  • Udviklet af nogle af verdens førende eksperter inden for kvinders velbefindende
  • Det primære stof i produkterne er DT56a
  • To kapsler dagligt. En morgen og en aften.
  • 3 ud af 4 kvinder mærker en effekt inden for de første 4 uger

Femarelle Rejuvenate 40+

Femarelle Rejuvenate er udviklet til kvinder, der nærmer sig overgangsalderen eller som det også er kaldet, klimakteriet. Det er kendetegnede ved symptomer som humørsvingning, manglende energi og forstyrret søvn.

Udover den patenterede ingrediens DT56a, indeholder Femarelle Rejuvenate også B2 vitamin, Biotin og Hørfrøekstrakt. B2 vitamin bidrager til at mindske udmattelse og træthed. Biotin bidrager til et normalt nervesystem, stofskifte og til at vedligeholde hud og hår.

Læs mere om Femarelle Rejuvenate her >>

Femarelle Recharge 50+

Femarelle Recharge er udviklet til kvinder, der befinder sig i overgangsalderen/klimakteriet. De typiske kendetegn er hedeture, humørsvingning, manglende energi, forstyrret søvn og nedsat sexlyst.

Femarelle produkterne indeholder alle den patenterede ingrediens DT56a. Foruden den indeholder Femarelle Recharge også B6 vitamin, der bidrager til regulering af hormonaktiviteten, mindske træthed og udmattelse og sidst men ikke mindst bidrager det også til et normalt nervesystem og energistofskifte.

Læs mere om Femarelle Recharge her >>

Femarelle Unstoppable 60+

Femarelle Unstoppalbe er udvilket til kvinder der har passeret klimakteriet/overgangsalderen. Kvinder der er passeret overgangalderen kan opleve symptomer som skøre knogler, tynde og tørre slimhinder i underlivet, forstyrret søvn og mindsket energi.

Som nævnt tidligere Femarelle Unstoppable også den patenterede ingrediens DT56a, derudover indeholder kosttilskuddet også D vitamin, B2 vitamen, Biotin og Calcium.
  • D vitamin bidrager til vedligeholdelse af normale knogler
  • B2 vitamin bidrager til at mindske udmattelse og træthed
  • Biotin bidrager til et normalt stofskift, og til vedligeholdelse af normale slimhinder.
Læs mere om Femarelle Unstoppable her >>

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os