Køb for kr. mere, og få fri levering

Homøopati

Her finder du vores store udvalg af homøopatiske lægemidler.

Vi har delt kategorien op i 10 underkategorier. De 10 underkategorier er opdelt således, at du kan indstille din søgen på et specifikt brand.

Vil du vide mere og homøopati? Så kan du læse mere om det lige her >>.

Hvad er homøopati?

Den klassiske form for homøopati er blevet praktiseret i hele 200 år.
Homøopati blev grundlagt af en tysk læge, ved navn Samuel Hahnemann. Det skal dog nævnes, at selve tankegangen bag homøopati stammer helt tilbage til den græske læge, Hippokrates.

Homøopati er sammensat af de græsk ord ὅμοιος (homoios) som betyder "lignende", og πάθος (pathos) som betyder "lidelse".

I dag bliver homøopati praktiseret i hele 41 ud af 44 europæiske lande. I lande som England, Holland, Tyskland og Australien er det en anerkendt alternativ behandlingsform, og indgår som en integreret del af de nationale sundhedssystemer i disse lande.

Filosofien bag Homøopati

Princippet og ideen bag denne alternative behandlingsform er, at et homøopatisk lægemiddel, der går ind og fremkalder specifikke sygdomssymptomer under afprøvning af et lægemiddel på en rask person, også kan gå ind og behandle disse symptomer ved en person der er syg. Tanken bag homøopati er altså netop at stimulere patienten, så kroppen og sindet kan genfinde sin balance.

Homøopatiske lægemidler

En alternativ behandling med homøopati foregår med naturlige lægemidler.
Der findes mere end 5000 homøopatiske lægemidler. Alle disse homøopatiske lægemidler er fremstillet af udtræk fra planter, mineraler samt produkter fra dyr.
De homøopatiske lægemidler er stærkt fortyndet og kan bruges af både børn og gravide. Læs dog altid indlægssedlen om andre kriterier. Dog skal du altid tage dine forholdsregler når du vælger at bruge homøopatiske lægemidler, da de kan have forskellig effekt og da de altså ikke har godkendte virkninger.

Pligttekst: "Alle homøopatiske lægemidler er uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af dette lægemiddel"

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader