Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Homøopati

Her finder du vores store udvalg af homøopatiske lægemidler. Vi har samlet en masse information om denne omdiskuterede alternative behandlingsform, så du kan danne din egen mening. Homøopati har en spændende og meget lang historie, som i den grad er interessant at dykke dybere ned i.

Vi har delt kategorien op i 10 underkategorier. De 10 underkategorier er opdelt således, at du kan indstille din søgen på et specifikt brand.

Vil du vide mere og homøopati, dets virkninger, bivirkninger og betydning? Så kan du læse mere om det lige her >>.

Hvad er homøopati?

Den klassiske form for homøopati er blevet praktiseret i hele 200 år.
Homøopati blev grundlagt af en tysk læge, ved navn Samuel Hahnemann. Det skal dog nævnes, at selve tankegangen bag homøopati stammer helt tilbage til den græske læge, Hippokrates. Ideen ved den homoøpatiske behandling er at skabe en væske, der indeholder meget, meget små doser af et stof vi ikke kan tåle i større mængder. Altså en slags gift. Denne bruger man, i en blanding med vand eller alkohol, til at kickstarte kroppens selvhelende stadie. Det er i hvert fald meningen, der er ikke nogle godkendte videnskabelige undersøgelser der fastslår at homøopati er effektivt som behandling. Men man kan sammenligne det en lille smule med hvordan modgift virker. Tænk på slangebid, som behandles med en meget lille mængde af den pågældende slanges gift, samt en masse andre stoffer.

Homøopati er sammensat af de græsk ord ὅμοιος (homoios) som betyder "lignende", og πάθος (pathos) som betyder "lidelse".

I dag bliver homøopati praktiseret i hele 41 ud af 44 europæiske lande. I lande som England, Holland, Tyskland og Australien er det en anerkendt alternativ behandlingsform, og indgår som en integreret del af de nationale sundhedssystemer i disse lande.

Herhjemme er homøopati ikke en anerkendt alternativ behandlingsform, så vi må derfor ikke skrive om de forskellige homøopatiske midlers "virkninger". Det kan derfor være svært at finde hoved og hale i vores udvalg. Vi anbefaler derfor vores kunder, at de søger informationer om vores homøopatiske produkter andetsteds på nettet, eller spørger din læge eller praktiserende homøopater til råds.

Filosofien bag Homøopati

Princippet og ideen bag denne alternative behandlingsform er, at et homøopatisk lægemiddel, der går ind og fremkalder specifikke sygdomssymptomer under afprøvning af et lægemiddel på en rask person, også kan gå ind og behandle disse symptomer ved en person der er syg. Tanken bag homøopati er altså netop at stimulere patienten, så kroppen og sindet kan genfinde sin balance. Et ordsprog der ofte bruges i sammenhæng med Homøopatisk behandling er "Lige behandler lige". Med dette menes det, at alle homøopatiske midler er udtræk som indeholder et stof, der på den ene eller anden måde, påvirker kroppen på samme måde som den sygdom det skal behandle.

Homøopatiske lægemidler

En alternativ behandling med homøopati foregår med naturlige lægemidler.
Der findes mere end 5000 homøopatiske lægemidler. Alle disse homøopatiske lægemidler er fremstillet af udtræk fra planter, mineraler samt produkter fra dyr.
De homøopatiske lægemidler er stærkt fortyndet og kan bruges af både børn og gravide. Læs dog altid indlægssedlen om andre kriterier. Dog skal du altid tage dine forholdsregler når du vælger at bruge homøopatiske lægemidler, da de kan have forskellig effekt og da de altså ikke har godkendte virkninger.

5 Populære Homøopatiske Mærker

  • Dr. Reckeweg
  • - Dette næsten 100 år gamle mærke har længe produceret homøopatiske kompleksmidler, som består af flere homøopatiske udtræk. Den tyske virksomhed er kendt for deres strenge kvalitetskontrol.

  • Vogel
  • - Vogel er kendt for deres exceptionelle forståelse for urter og deres egenskaber. Deres homøopatiske midler er baseret direkte på Samuel Hahnemanns opdagelser, opskrifterne regnes for klassisk homøopati.

  • Heel
  • - Heel er en moderne serie af homøopatiske lægemidler som, modsat de klassiske, er en holistisk behandling der blander flere udtræk så behandlingen passer til den moderne livsstil.

  • Bachs Blomstermedicin
  • - Bachs blomsterremedier er udviklet af Dr. Edward Bach i 1930'erne, han udviklede i alt 38 remedier baseret på blomster. De findes i både dråbe-, pastil- og sprayform. Bachs betragtes dog ikke som en del af traditionel homøopati, men derimod som en gren heraf.

  • Cellesalt
- Cellesalte er her anvendt i forbindelse med homøopatiske udtræk. Cellesalte er en slags elektrolytter, som bærer energi rundt i kroppen. Disse skulle virke i harmoni med de homøopatiske udtræk.

Vores øvrige 5 brands kan du finde i oversigten øverst på siden, sammen med de fem nævnte. Så kan du bedre danne dig et overblik over vores store udvalg af homøopatiske produkter.

Homøopatiske lægemidler og bivirkninger

Ligeså omdiskuteret som virkningerne af denne alternative behandling er, ligeså sikker er man på, at homøopati i de anbefalede daglige doser ikke har store bivirkninger på kroppen. Det er dog ligesom virkningerne ikke undersøgt til bunds. Dog regnes disse midler som sikre for de fleste, både børn, dyr og voksne. Dog anbefaler vi, at gravide holder sig fra disse midler.

Homøopati er udviklet som en mild behandlingsform, og har derfor ikke nogle signifikante bivirkninger i mindre doser.

Alternativ Behandling - Homøopati

Homøopati regnes for en form for alternativ behandling. Med alternativ, menes der, at det ikke bruges som traditionel medicin på hospitaler og i lægehuse. Det er derfor behandlere med alternative baggrunde og viden, der står for behandlingerne, og ikke læger. Man kan fx tage en homøopatisk uddannelse på Homøopati Instituttet i København.

Homøopatiske behandlinger start oftest med, at homøopaten stiller patienten en masse spørgsmål omhandlende psykisk og fysisk velbefindende. Derefter sammensættes der homøopatiske miksturer specielt til patienten. Der følges derefter op på virkning, efter nogle uger og herefter justeres miksturen, hvis nødvendigt. Et typisk forløb har 4-8 "behandlinger".

Andre alternative behandlingsformer tæller brugen af ikke-anpriste kosttilskud, naturmedicin, akupunktur og meditation/mindfulness. Disse behandlingsformer fungerer ofte som et supplement til de mere traditionelle behandlingsformer. Du bør dog altid rådføre dig ved din læge når du søger alternative behandlingsformer, der kan være bivirkninger der modarbejder den traditionelle medicinske behandling.

Danmarks billigste priser på Homøopati?

Jala Helsekost er en online forhandler af Helsekost, og vi sørger altid for at sætte kunden først. Vi kører derfor skarpe priser, fantastisk kundeservice samt et bredt og opdateret udvalg af populære helsekost produkter. Vi forsøger altid at have de laveste priser på homøopati, som vores indkøbspris og udgifter tillader. Har du yderligere spørgsmål om vores hjemmeside eller om homøopati, vil vi gøre vores bedste for at besvare dem via telefon eller email.

Pligttekst: "Alle homøopatiske lægemidler er uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af dette lægemiddel"

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os