Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Heel produkter

Du finder et stort udvalg af homøopati fra HEEL, der blev grundlagt af Dr. Reckeweg's søn i 1960. Find populære produkter som Traumeel i mange forskellige udgaver.

Selve ordet HEEL er en forkortelse af det latinske udtryk Herba Ees Ex Luce – ”Plante får deres helbredende kraft fra lyset”

Læs mere om HEEL lige her >>

Hvad er Heel?

Heel er et resultat af Dr. Reckeweg's søns hollistiske tilgang til medicin. Reckeweg indså nemlig hurtigt nødvendigheden af homøopatiske kombinationsremedier til at behandle specifikke problemer med. Dr. Reckeweg udfordrede den traditionelle tænkemåde indenfor klassisk homøopati og kombinerede homøopatiske lægemidler på nye måder. Han introducerede et omfattende terapeutisk system som kaldes for Homotoxicology. Homotoxicology og homøopatiske kombinationer er kernen i Heels vej til healing.

Dr. Reckeweg omtalte sygdom som et udtryk for at kroppen prøver at helbrede sig selv ved at aktivere immunforsvaret så der sker en afgiftning og udskillelse af affaldsstoffer.

Potensering = Tilførsel af Kraft
Homøopatisk medicin er potenserede. Den proces forøger deres dynamik. Hvert middel, som ikke kan opløses i vand, findeles først med laktose i et 1: 9 forhold i en længere proces. Denne proces gentages fem gange, for at få en D6-potensering.

Sådan bruger du Heels Homøopatiske Kompleksmidler
Der følger en brugsanvisning med på de forskellige flasker. Dråber kan tages ufortyndet direkte på tungen eller fortyndet med lidt vand. Uden at berøre metal, holdes dråberne inde i munden i 3 minutter. Derved bliver de optaget af slimhinderne. Lad der gå 20-30 minutter før og efter et måltid.

Opbevaring: Tørt og køligt (bedst 15-20 grader). Må ikke være i direkte sollys eller sammen med stærkt duftende varer.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os