: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Bach's Blomstermedicin

Bach's blomsterremedier er en gammel form for "naturmedicin", for det kan nemlig ikke betegnes som traditionel homøopati.

Du kan læse mere om hvorfor, og om Bach's historie, lige her>>

Historien bag Bach's - Er det Homøopati?

Bach's Blomsterremedier blev i sin tid udviklet at Dr. Edward Bach, en Engelsk læge. Dette gjorde han helt tilbage i 1930'erne. Bach startede med at kortlægge 38 sindstilstande, som han derefter, til hver tilstand, udviklede ét naturligt udtræk/præparat til. Sådan blev de 38 remedier født.

Hvad er Bach's Blomsterremedier?

Traditionel homøopati fokuserer på at behandle sygdomme. Dr. Bach troede på, at ubehag og sygdom var resultat i en følelsesmæssig ubalance. Hvilket var hvorfor han udviklede de 38 remedier, én til hver kortlagt sindstilstand.

Idéen ved Bach's er, at man kan sammensætte og dosere flere forskellige remedier, og derved skabe et præparat der passer perfekt til sin egen situation.

Bach's Rescue Remedy

Bach's Rescue Remedy er en unik blanding af de forskellige remedier, udviklet til et specifikt formål. Denne udgave er praktisk, da den findes i mange forskellige formater. Den findes som pastiller, spray, natspray, dråber og en creme. Du behøver derfor ikke at begive dig ud i de traditionelle dråber, for at afprøve Bach's.

"Homøopatisk lægemiddel uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af dette lægemiddel".

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader