Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Medicinsk udstyr

Medicinsk udstyr er produkter, der anvendes til at forebygge, lindre eller behandle sygdomme, skader m.m. Medicinsk udstyr er en meget bred betegnelse, og du finder alt fra øjendråber, blodtryksmålere, næsesprays og smerteplastrer.

Du finder bl.a. den populære organicup, der er miljøvenlig beskyttelse under din periode

Læs mere om vores produkter lige her >>

Medicinsk Udstyr - Næsespray, Pessar, Varmeplastrer og Blodtryksmålere

Selvom denne kategori er meget bred, giver den god mening da medicinsk udstyr ikke skal godkendes af Lægemiddelstyrelsen. Det er dog påkrævet, at produkterne skal være CE-mærket, før de kommer på markedet. Lægemiddelstyrelsen modtager indberetninger om hændelser med medicinsk udstyr og fører derved tilsyn med at produkterne er sikre.

Find sikkert og effektivt medicinsk udstyr hos Jala Helsekost

Medicinsk Udstyr - Øjne, næse og luftveje

I denne underkategori kan du bl.a. finde den populære Breathox, som er en inhalator der kan mindske slimproduktion og rense luftveje. Dette skyldes de små og naturlige saltkrystaller i produktet.
A.Vogel producerer øjendråber og en hostespray med naturlige ingredienser.

Medicinsk Udstyr - Til Maven

Silicol Gel er et middel der kan hjælpe med at lindre IBS og mange andre maveproblemer. Et andet middel mod IBS er "I say: Oppustethed", som i modsætning til gelen kommer i kapselform.

Medicinsk Udstyr - Prævention og Hygiejne

P-piller, som er en hormonforstyrrende præventionsmetode, er der flere og flere piger og kvinder der vælger fra. Caya Pessaret er et utroligt populært alternativ til p-pillen, og andre former for prævention såsom kondomer og spiraler. Pessaret er ikke hormonforstyrrende og lukke af for sædcellers adgang til livmoderen og ægget. Der kan købes en gel, der med sin lave ph værdi stopper sædcellersbevægelse samt fungerer som glidecreme.

Organicup er det moderne svar på en menstruationskop, som er lavet i medicinsk silikone og "fanger" menstruationsblod på vej ud. Koppen skal skiftes et par gange om dagen, og kan holde op til 10 år. Dette betyder, at man kan undgå at bruge tamponer og bind, som kan betegnes som et miljøforurenende produkt. I hvert fald i forhold til OrganiCup.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os