Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Hjemmetest

I denne kategori finder du hjemme- og selvtests til opsporing af eksempelvis Covid-19, men også hjemmetest til andre praktiske formål, herunder eksempelvis graviditetstests og til måling af blodsukker.

Et bredt udvalg af hjemmetests til adskillige formål

Det kan være rart at teste sig selv hjemmefra, på den måde kan man undgå et besøg hos lægen og finde svarene på sine spørgsmål på egen hånd. I denne kategori har vi samlet et bredt udvalg af hjemmetest til forskellige formål og behov. Find graviditetstests, Covid-19 hjemmetests og meget mere.

Covid-19 hjemmetest
Covid-19 hjemmetests er blevet en populær og bekvem løsning for at teste sig selv for coronavirus i sit eget hjem. Hjemmetester kan give resultater inden for 15-30 minutter og kan være en god mulighed for personer, der ønsker at undgå offentlige testcentre eller har brug for en hurtig test inden en rejse eller begivenhed.

En af de mest kendte hjemmetester-producenter er Boson, der tilbyder en række forskellige Covid-19-tests. Disse tests er nemme at bruge og kræver ikke nogen særlige færdigheder eller udstyr.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os