Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Mor & Barn

De er det dyrebareste vi har, nemlig vores børn. Derfor er det vigtigt at deres krop får de rette vitaminer og mineraler, og at vi passer og plejer både deres krop og sind. I denne kategori kan du finde naturlige produkter til personlig pleje, kosttilskud og modermælkserstatning.

Pleje til de helt små børn

Du kan finde pleje til de helt små babyer i form af modermælkserstatning og diverse sutter. Derudover finder du også et stort udvalg af baby/børne shampoo, lotion og badesæbe der beskytter babyer og børns følsomme og sensitive hud mod udtørring og som samtidig fugtgiver barnets hud.

"Huden er vores største organ, og derfor er det vigtigt at passe på den. Babyer har en så sart og følsom hud, at det er altafgørende for dit barns sundhed at bruge milde og skånsomme produkter."

Det naturlige valg til dine børn

Dine børns hud er ultra sensitiv og helt ny og blød, derfor er det vigtigt du tænker over, hvad du smører på den sarte hud og hvilke produkter du bruger. Det vigtigste i forhold til hudplejeprodukter til børn er, at produkterne er fri for skadelig kemi. Derudover vil vi altid anbefale at bruge økologiske produkter, der sikrer dig den bedst mulige kvalitet.

"Produkter med syntetiske dufte- og farvestoffer, konserveringsmidler og parabener kan være med til at udvikle allergi, som kommer til at følge dit barn resten af livet."

Tænk derfor meget over hvad du smører på huden. Hold dig til rene produkter, som er milde og egnet til en sart babyhud.

Har børn brug for kosttilskud?

Vitaminer og mineraler er stoffer, som er nødvendige for dit normale velbefindende og din sundhed. Derfor har børn i en vis grad også brug for vitaminer og mineraler, da kroppen ikke selv kan danne dem. Børn får deres vitaminer og mineraler gennem fødevarer, og i den moderne kost ses det at indholdet af næringsstoffer i vores fødevarer er faldet stærkt det sidste halve århundrede. Derfor er kosttilskud en god hjælp til, at få de nødvendige vitaminer og mineraler som vi ikke længere får, i en lige så høj grad, gennem vores kost. Får dine børn for lidt af disse stoffer, kan de i værste tilfælde udvikle mangelsygdomme.

"I de fleste tilfælde bliver barnets behov for vitaminer og mineraler dækket gennem mælken, maden og solens stråler på huden. Det anbefales dog at give tilskud af vitaminer og mineraler til børn under 2 år."

D-vitamin til børn

Sollys er som mange bekendt, den vigtigste kilde til D-vitamin, og i Danmark er der kun mulighed for at optage D-vitamin gennem huden i sommerhalvåret. Strålerne fra solen, som danner D-vitamin, når ikke helt ned til jorden i vinterhalvåret, og derudover virker creme med solbeskyttelsesfaktor hæmmende for D-vitamin dannelsen.

Da babyer og små børn ikke har godt af at opholde sig direkte i sollys, bliver deres behov for D-vitamin ikke dækket. Selvom modermælk, modermælkserstatning, komælk og visse fødevarer indeholder D-vitamin, er dette ikke nok til at dække hele dit barns behov.

"Sundhedsstyrelsen anbefaler at alle børn født til tiden gives tilskud med D-vitamin fra 2 uger til 2 år."

Fiskeolie til børn

Mange børn lider af mangel på omega 3, da de fleste børn ikke bryder sig om fisk, hvilket er vores største kilde til den gode fiskeolie. Derfor kan dit barn være i mangel på fiskeolie, og har behov for hjælp i form af kosttilskud med Omega 3.

Omega 3
Omega 3 fedtsyrer består af flere forskellige fedtsyrer, men de to der får mest opmærksomhed er EPA og DHA. Når man taler om omega-3, bliver man også nød til at vende EPA og DHA.

Dette er de to mest essentielle dele ved omega-3. Disse bidrager til at holde en balance i dit barns krop og bidrager til en normal fungerende hjerne, normalt syn, og et velfungerende hjerte. Kroppen producere EPA og DHA i så utilstrækkelig en grad, at dit barn bliver nødt til at få det igennem fisk eller kosttilskud.

Multivitaminer til børn

D-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, A-vitamin og E-vitamin er blot nogle af de vitaminer, vores børn behøver. Du kan på Jala Helsekost finde børnevitaminer uden kunstige farvestoffer, syntetiske smagsstoffer og aspartam og de indeholder kun naturlige ingredienser.

Det kan være fordelagtigt for børn at tage én daglig multivitamintablet hvis:
  • Dit barn er småtspisende
  • Barnet har en ensidig kost
  • Barnet er kræsent
Fødevaredirektoratet anbefaler disse daglige indtag af vitaminer til børn:
Vitamin A: 400 µg | Vitamin B1: 0,7 mg | Vitamin B2 0,8 mg | Vitamin B6 0,8 mg | Vitamin B12 1 µg | Folsyre 75 µg | Niacin 9 mg | Pantothensyre 2 mg | Biotin 8 µg | Vitamin C 40 mg | Vitamin D 10 µg | Vitamin E 5 mg | Vitamin K 30 µg

Det er dog vigtigt at pointere, at vitaminer og kosttilskud aldrig bør træde i stedet for en normal, varieret kost. Stil aldrig vitaminpiller indenfor børns rækkevide. Ved tvivl, rådfør dig med lægen eller sundhedsplejersken.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os