Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Personlig pleje til Børn

Giv din lille én den bedste start med skånsomme plejeprodukter til børn. I denne kategori finder du milde og effektive produkter, som er specielt designet til sart og følsom barnehud.

Skånsomme plejeprodukter til dit barn!

Dit barn fortjener det bedste, både når det kommer til mad og drikke, men også de produkter der skal i kontakt med huden. Huden er kroppens største organ, hvilket betyder, at det du smører på eller vasker den med, kan have stor indflydelse på den generelle sundhed. Børns sarte hud kan som hovedregel ikke tåle produkter med for mange tilsætningsstoffer, parfume og andre skadelige ting, derfor bør du sikrer at dit barn minimere brugen af sådanne produkter. Her kommer Jala Helsekost ind i billedet.

Allergivenlig hud- og hårpleje til børn

Mange børn har allerede, eller er i risiko for at udvikle en form for allergi. Huden er specielt modtagelig overfor "farlige" stoffer, og derfor er allergiske hudreaktioner forholdsvis almindelige blandt børn. Vi har et stort udvalg af forskellige mærker der laver allergivenlig hudpleje, af den ene eller anden form, til dig og dit barn. Vores mærker inkluderer bland andet Weleda, Urtekram og Derma. Om det er creme eller olie til babynumser, sæbe eller shampoo til de mindste eller solcreme til når sommerens sol er skarp, så har vi det hele.

Hvis dit barn har rød og irriteret hud på sin numse, kan en god creme eller salve løse problemet. En Zinc salve som den fra Urtekram Baby eller Bepanthen som er de klassiske løsninger på rød blenumse. De mere utraditionelle, men stadig yderst populære produkter tæller bl.a. Weledas Nappy Change Creme med morgenfrue eller Laveras duftneutrale Nappy Creme.

Allergivenlig Babyolie

Babyolie er med til at blødgøre og beskytte din babys hud mod tørhed. Den kan bruges i stedet for en fed creme. Den fede creme kan du ikke rigtig bruges til massage. Massage af din baby anbefales af mange sundhedsplejersker, og giver en intens nærkontakt mellem dig og din baby. Babyolie er perfekt til massage, da de er drøje i brug og ofte optages langsommere i huden end creme. Vi anbefaler en babyolie helt uden parfume og tilsætningsstoffer.

Økologisk, fri for flour og bæredygtig? Vi har den Tandpasta dit barn mangler

Almindelig supermarkeds-tandpasta kan indeholde unødvendige tilsætningsstoffer, samt flour. Enten forsøger du at undgår flour i din tandpasta, eller så vil du ikke købe tandpasta hvor det ikke er i. Vores mest populære tandpasta til børn er den flour-fri BioRepair Junior. Dette mærke har også en tilsvarende tandpasta til voksne, som og er en bestseller. Tandpastaen er fri for parabener, SLS, silikone og flour. Dens indholdsstoffer siges at kunne hjælpe med at genopbygge emalje.

Hvis du foretrækker en tandpasta MED flour, kan vi blandt andet tilbyde Green Peoples Mandarin og Aloe Vera tandpasta, som kun indeholder skånsomme og plejende rensende ingredienser.

Har dit barn Lus? - Fjern dem skånsomt!

Lus er enhver forældres mareridt, i børnehaver og institutioner spreder de sig som lynild, når først ét barn har fået dem. Hvis skaden er sket, gælder det om at slå til hurtigst muligt. Dog kan lusekurer være hårde for dit barns hud og hår, da det i princippet skal kunne slå de små lus ihjel. Vores SkinOcare kæmmesæt inkluderer både kæmmebalsam og kam. Vores lusekam fra Nitcomb er en yderst avanceret og effektiv lusekam, som kan bruges med for eksempel Nova TTO Kæmmebalsam.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os