Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Kosttilskud til Børn

Det kan være meget svært at få børn til at spise det anbefalde fisk, grønsager og generelt bare en varieret kost. Hvis dette lyder bekendt, er det en god idé at tænke på kosttilskud som en mulighed for dine børn.

Læs mere om kosttilskud til børn i vores afsnit herunder

Kosttilskud til Børn

Vores store udvalg af kosttilskud til børn indeholder alt fra fiskeolie til multivitaminer, men det derimellem. Til meget unge børn, bør du altid rådføre dig med din læge inden brug af vores kosttilskud. Ellers er det altid en idé at følge producentens anbefalinger.

Selvom det, i nogle tilfælde, kan være nødvendigt at give sine børn kosttilskud, bør det altid være første prioritet at sikre, at deres kost er næringsrig og varieret.

Fiskeolie og andre essentielle olier til børn

Fiskeolie er nok det mest populære kosttilskud til voksne gennem de seneste mange år, hvilket skyldes de mange gode virkninger essentielle olier har i kroppen. Det kan være svært at få børn til at spise den anbefalede mængde fisk, derfor er kosttilskud en god løsning herpå.

To populære fiskeolietilskud til børn er Eskimo-3 Kids Chew og Lysi Islandsk Fiskeolie med Frugtsmag. Begge produkter er forskellige i form, da den ene er en Chew og den anden en olie der skal drikkes. De er dog begge lavet specielt til børn.

Multivitaminer til børn

Multivitaminer er en god måde at sikre, at dine børn får dækket deres daglige behov for vitaminer og mineraler. OmniMini er et kvalitets-multivitamin fra danske Biosym, du kender helt sikkert voksenudgaven Omnimin.

D-vitaminer til børn

Det anbefales at børn småbørn får et dagligt tilskud af D-vitamin. Dette gøres nemmest via dråber eller som spray. Nordic Health D3-vitaminspray til småbørn gør det nemt sprøjte kosttilskuddet ind i munden på dit barns tunge, derved optages det nemt og hurtigt. Alternativet er D-vitamin dråber som kan opløses i fx modermælken.

Mælkesyrebakterier til børn

En mave i balance er vigtigt for både voksne og børns samlede velbefindende. Udo’s Choice har formuleret to varianter til de små. En til småbørn fra 3-5 år og en til de lidt større børn fra 5-15 år. Børn kan have sarte maver, og op til en ferie fx kan det være godt at forberede mavens bakterieflora.

Chews - De nye tyggetabletter?

Du husker måske de tyggetabletter som mange fik som børn, med en lidt sjov smag. Enten elskede man smagen, eller ikke. Nu er der en ny bølge af kosttilskud til børn på markedet, som de fleste producenter er hoppet med på. Nemlig “Chews”. Disse kan være multivitaminer, omega-3 eller kalk kosttilskud. Se vores udvalg ovenfor.

Billige kosttilskud til børn

Her hos Jala tænker vi på kunden i alle aspekter af butikken. Hvorfor vi også altid tilbyder de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi vil gerne være billigst! Derfor sparer du op til 44% på kostilskud til børn, og det er endda med fri fragt hvis du køber for over 295 kr. Det er billigt!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os