Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Eye Q Chews Fiskeolie m. Jordbærsmag (180 Tyggekapsler)
EQUAZEN

Eye q Chews - 180 kaps.

Varenummer:1210
Spar 25%

333,95 kr

Spar 30%

359,00 kr

Pris nu: 248,00 kr 248

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  En anderledes fiskeolie med et højere indhold af EPA i forhold til DHA (omega-3-fedtsyrer). Flerumættede fedtsyrer er essentielle og findes i alle kroppens celler. Disse fedtsyrer har mange vigtige funktioner.

  Dette præparat henvender sig særligt til børn, der har svært ved at indtage konventionelle fiskeolieprodukter - enten pga. lugt eller smag. De velsmagende kapsler med jordbærsmag gør det til en sand fornøjelse at indtage den daglige dosis fiskeolie. En særlig kombination med naturligt indhold af essentielle flerumættede fedtsyrer, omega-3 og omega-6 fra kirunalolie (fiskeolie) og kæmpenatlysolie (GLA). Disse Eye q kapsler er som sagt uden lugt, smag af fisk og kunstig farvestof.

  Link til producent: Novasel EU ApS

Ingredienser

 • Kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser) 59,3 %, Kæmpenatlysolie (oenothera biennis) 14,2 %, Aroma: Jordbær, Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af soyabønner, Gelatine, Konsistensmiddel: Glycerol, Sødestof: Xylitol (E967), Konsistensmiddel: Cellulosepulver, Gelatine (okse)

Dosering

 • Dosering (til børn fra 1 år og voksne):
  2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid.
  For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 6 kapsler daglig i 12 uger (3 kapsler 2 gange daglig). Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler daglig.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader