Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Eskimo-3 Kids Tutti-Frutti (210 ml)
Anjo

Eskimo 3 "Kids" m. trutti frutti - 210 ml.

Varenummer:8935
Spar 8%

140,95 kr

Spar 16%

155,00 kr

Pris nu: 129,00 kr 129

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Eskimo-3 Kids indeholder en kombination af omega-3-6-9 fedtsyrer. Mens voksne for det meste får tilstrækkelig omega-6 og omega-9 gennem kosten, er omega-6 og 9 fedtsyrerne nødvendige for små børns ernæring.
  Eskimo-3 Kids indeholder ren, naturlig og frisk fiskeolie samt ren rapsolie. Eskimo-olien er renset for tungmetaller og pesticider. Gennem tilsætning af en helt speciel kombination af naturlig vitamin E, olieopløselig C-vitamin samt lecithin (kaldet Pufanox) holder olien sig frisk og hindrer en skadelig harskning af kroppens celler. Eskimo-3 Kids lugter og smager ikke af fisk.
  Eskimo-3 fiskeolie er kåret som den reneste samt stabile (friske) fiskeolie i flere undersøgelser. Eskimo-oliens stabilitet er af stor betydning for virkningen af olien efter indtagelse. Eskimo-olien er miljøcertificeret af "Friend of the Sea", som er en uafhængig organisation.
  Eskimo-3 anbefales også til gravide og ammende. Den gode virkning opnås ved et dagligt indtag på 200mg DHA udover det anbefalede indtag for voksne på 250 mg EPA og DHA.
  Eskimo-3 olien er desuden certificeret af den uafhængige miljøorganisation "Friend of the Sea", hvilket giver en garanti for bæredygtigt fiskeri.

  Link til producent: Anjo A/S

Ingredienser

 • Naturlig fiskeolie, Rapsolie, Antioxidanter ( tocopherolkompleks (D-alfa-tocopherol og tocopherolrig ekstrakt/blandede tokoferoler), rosmarinekstrakt, sojalecithin, L-askorbyl-6-palmitat), Aroma (tutti-frutti), Vitamin D (kolekalciferol)

Dosering

 • Dosering:
  Børn 2 mdr.-5 år: ½-1 tsk. dagligt.
  Børn 6-12 år: 1 tsk. (5ml) dagligt.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader