Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Livol
Livol er en serie af kosttilskud med vitaminer og mineraler til hele familien. Livol tilbyder et bredt udvalg af kosttilskud, som kan bidrage til dine behov for vitaminer, mineraler og meget mere gennem hele livet. Livol ønsker at det skal være let og ligetil for dig, at få dækket det daglige behov for vitaminer og mineraler, og ønsker samtidig at udvikle kvalitetsprodukter til hele familien.

Læs mere om Livol lige her >>

Siden 1959 har Livol været hele familiens vitaminpille. Både vitamin- og mineraltilskud fra Livol er produceret i Danmark under farmaceutisk kontrol. Livol gemmer på grundfilosofien om, at det skal være let og tilgængeligt at få dækket det daglige behov af både vitaminer og mineraler. Livol har delt sit udvalg op i 4 forskellige farver. Med hver sin farve er det nemt for dig, at se hvem i familien produktet passer til. Derudover har Livol lanceret en helt ny designpatenteret tabletform, som gør det nemt at synke, for alle aldre. Inspireret af naturen, er tabletterne mandelformet.

Livol produkter

Livol tilbyder et bredt soritment af kosttilskud som har til formål at pleje, vedligholde og opretholde kroppens normale funktioner. Livol udvikler kosttilskud som kan anvendes til adskillige formål, og kan bidrage til at give din hverdag et præg af sundhed.

Livol til børn

Børns sundhed er blandt de største prioriteter hos Livol. Derfor specialiserer de sig for at udvikle vitamintilskud som egner sig til børn i alle aldre. Vitaminer danner et godt udgangspunkt for barnets generelle sundhed i de tidligere år, hvor blandt andet D-vitamin er vigtigt.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os