Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Eskio-3
Eskio-3 råder over et populært og anerkendt fiskeolie-univers til både børn og voksne. Deres fiskeolie kommer både i kapsel- samt flydende form og de indeholder en unik høj mængde af de vigtige fedtsyrer, EPA og DHA.

Læs mere om Eskio-3 | Eskio-3 fiskeolie til børn og voksne

Eskio-3 - Populær fiskeolie siden 1991

Eskio-3 udvikler kosttilskud med fiskeolie, der indeholder de vigtige Omega-3 fedtsyrer som er en kilde til EPA og DHA. Fiskeolierne fra Eskio-3 er udviklet i samarbejde med Tom Saldeen, der er professor emeritus ved Uppsala Universiteten. Dette samarbejde har banet vej for en unik metode, der skaber en unik god og stabil fiskeolie af høj kvalitet. Eskio-3 er komplet kompromisløse hvad angår kvaliteten, hvilket har stor betydning for effekten af fiskeolie, og derfor er Eskio-3 det rette valg for hele familien.

Fiskeolie til børn og voksne med Eskio-3

Med Eskio-3 kan du finde fiskeolie til hele familien. Eskio-3 kommer nemlig både i flydende- og kapselform, der gør at selv de mindste kan være med. Fiskeolie er vigtigt i alle aldre, og har stor betydning for vigtige organer og egenskaber herunder hjertet, hjernen og vedligeholdelsen af et normalt syn.

***Et dagligt indtag på min. 250 mg EPA og 250 mg DHA er nødvendigt før fiskeolie har betydning for hjertet og hjernen***

Vælger du Eskio-3 i flydende form, har du mulighed for at vælge mellem flere smagsvarianter, der totalt overdøver smagen af fisk, her kan der vælges frisk appelsin- og tutti frutti-smag. Man kan også få glæde af Eskio-3 tyggekapsler, som har en behagelig og let tygbar konsistens. Alle fiskeolier fra Eskio-3 er friske og af høj kvalitet hvilket mindsker risikoen for sure opstød og bøvser med fiskesmag markant.

En bestseller fra Eskio-3

En af de største favoritter fra Eskio-3, er deres traditionelle Eskio-3 fiskeolie - 250 kaps. kosttilskud som kommer i synkevenlige kapsler. Dette kosttilskud har opnået stor anerkendelse for friskheden, hvilket gør at olien ikke bliver harsk. Denne fiskeolie bidrager til normal hjerte- og hjernefunktion samt vedligeholdelsen af et normalt syn. En dansk favorit gennem årtier.

Eskio-3 Fiskeolie - 250 kaps.

Favoritten til de mindste

Spørger man de mindste, så er favoritten Eskio-3 Kids Omega 3 chewable, som kommer i tygbare kapsler. Disse kapsler indeholder en nøje doseret mængde af fiskeolie, som giver en tilstrækkelig dosis af de vigtige fedtsyrer. Disse kapsler smager af frisk appelsin, hvilket gør den daglige dosering meget lettere.

Eskio-3 Kids Omega 3 Chewable - 27 tabl.

Køb Eskio-3 hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost er vi helt vilde med produkterne fra Eskio-3, deres unikke kvalitet og optagelighed er med til at sikre produkter som vi stoler på. Vi forsøger altid at tilbyde de bedste priser på Eskio-3, hvilket i øvrigt gør sig gældende på tværs af hele shoppen. Husk du får dag-til-dag levering når du handler hos os.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os