: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>
Equazen (Eye Q) Chews Fiskeolie m. Jordbærsmag (360 tyggekapsler)
EQUAZEN

Equazen (Eye Q) Chews - 360 kaps.

Varenummer:1212
Spar 27%

546,95 kr

Spar 29%

569,00 kr

Pris nu: 398,95 kr 398.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  En anderledes fiskeolie med et højere indhold af EPA i forhold til DHA (omega-3-fedtsyrer). Flerumættede fedtsyrer er essentielle og findes i alle kroppens celler. Disse fedtsyrer har mange vigtige funktioner. Equazen (Eye Q) er navnet på olien der bruges i denne serie af kosttilskud, olien kaldes også for Kirunalolie.

  Populær fiskeolie til børn
  Dette præparat henvender sig særligt til børn, der har svært ved at indtage konventionelle fiskeolieprodukter - enten pga. lugt eller smag. De velsmagende kapsler med jordbærsmag gør det til en sand fornøjelse at indtage den daglige dosis fiskeolie. Eye q er især populært da kapslerne kan tygges og har en smag af jordbær som mange børn holder af. Produktet er også velegnet til voksne, der ikke bryder sig om konventionelle omega-3 tilskud.

  Fiskeolie med højt EPA indhold
  En særlig kombination med naturligt indhold af essentielle flerumættede fedtsyrer, omega-3 og omega-6 fra kirunalolie (fiskeolie) og kæmpenatlysolie (GLA). Disse Equazen (Eye Q) kapsler er som sagt uden lugt, smag af fisk og kunstig farvestof. Produktet har et højere indhold af EPA i forhold til DHA, som resulterer i et unikt produkt der har veldokumenterede effekter.

  Anerkendt fiskeolie
  Equazen (Eye Q) egenskaber er gennem tiderne blevet dokumenteret i kliniske studier som sidenhed er blevet udgivet i flere anerkendte tidsskrifter. Ved at eye q's egenskaber er blevet dokumenteret gennem kliniske studier, kan det garanteres at produktet bliver optaget i kroppen på rette vis, at det virker som det skal og at det er et produkt der er sikkert at indtage.

  Equazen (Eye Q) chews kommer som små kapsler der både kan tygges eller sluges alt efter smag og behag. Selveste kapselskallen indeholder ikke nogen næringsstoffer og man behøver derfor ikke indtage denne. Indholdet i kapslerne kan blandes i kold mad ved at skære kapslerne over hælde fiskeolien over maden. Fiskeolien må ikke varmes op i forbindelse med madlavning, da opvarmningen af olien ødelægger fedtsyrerne.

  Indhold af DHA og EPA pr. daglig dosis (2 kapsler):
  Fiskeolie: 813 mg
  EPA (Eicosapentaensyre): 186 mg
  DHA (Docosahexaensyre): 58 mg
  Vitamin E: 3,6 mg

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  Fiskeolie800 mg-
  - heraf EPA186 mg-
  - heraf DHA58 mg-
  Omega-6 fedtsyrer (kæmpenatlysolie)200 mg-
  GLA (gamma linolensyre)20 mg-

Ingredienser

 • Kirunalolie (FISKeolie fra sardiner og ansjoser) 59,3 %, Kæmpenatlysolie (Oenothera biennis) 14,2 %, Aroma: Jordbær, Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af SOJAbønner, Gelatine, Konsistensmiddel: Glycerol, Sødestof: Xylitol (E967), Konsistensmiddel: Cellulosepulver, Kapselskallen er fremstillet af oksegelatine

Dosering

 • Dosering (til børn fra 1 år og voksne):
  2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid.
  For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 6 kapsler daglig i 12 uger (3 kapsler 2 gange daglig). Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler daglig.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader