Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Eye Q Chews Fiskeolie m. Jordbærsmag (360 Tyggekapsler)
EQUAZEN

Eye q Chews - 360 kaps.

Varenummer:1212
Spar 29%

546,95 kr

Spar 32%

569,00 kr

Pris nu: 386,00 kr 386

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  En anderledes fiskeolie med et højere indhold af EPA i forhold til DHA (omega-3-fedtsyrer). Flerumættede fedtsyrer er essentielle og findes i alle kroppens celler. Disse fedtsyrer har mange vigtige funktioner. Eye Q er navnet på olien der bruges i denne serie af kosttilskud, olien kaldes også for Kirunalolie.

  Populær fiskeolie til børn
  Dette præparat henvender sig særligt til børn, der har svært ved at indtage konventionelle fiskeolieprodukter - enten pga. lugt eller smag. De velsmagende kapsler med jordbærsmag gør det til en sand fornøjelse at indtage den daglige dosis fiskeolie. Produktet er også velegnet til voksne, der ikke bryder sig om konventionelle omega-3 tilskud.

  Fiskeolie med højt EPA indhold
  En særlig kombination med naturligt indhold af essentielle flerumættede fedtsyrer, omega-3 og omega-6 fra kirunalolie (fiskeolie) og kæmpenatlysolie (GLA). Disse Eye q kapsler er som sagt uden lugt, smag af fisk og kunstig farvestof. Produktet har et højere indhold af EPA i forhold til DHA, som resulterer i et unikt produkt der har veldokumenterede effekter.


  Link til producent: Novasel EU ApS

Ingredienser

 • Kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser) 59,3 %, Kæmpenatlysolie (Oenothera biennis) 14,2 %, Aroma: Jordbær, Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af sojabønner, Gelatine, Konsistensmiddel: Glycerol, Sødestof: Xylitol (E967), Konsistensmiddel: Cellulosepulver, Kapselskallen er fremstillet af oksegelatine

Dosering

 • Dosering (til børn fra 1 år og voksne):
  2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid.
  For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 6 kapsler daglig i 12 uger (3 kapsler 2 gange daglig). Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler daglig.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader