Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Sutter, legetøj og babytøj

Vores kategori med diverse babyprodukter, er fuld af miljø- og babyvenlige produkter. Vores mærker inkluderer Hevea, Sowco og ECOBABY.

Læs mere om vores allergivenlige babyprodukter ligeher

Miljøvenlige, bæredygtige og kemikaliefri babyprodukter

Vi tænker mere og mere på skåne vores børn. Især mod kemikalier og andre skadelige stoffer. Vi har har aldrig haft mere viden og fokus på, at produkter til især børn skal være så rene som muligt. Man hører ofte skrækhistorier om plasticlegetøj eller lignende der tilbagetrækkes på grund af et skadeligt stof i produktet. Sådan nogle produkter finder du ikke på Jala Helsekost. Vi arbejder kun sammen med brands der tager børns velvære og sundhed meget seriøst.

Vink farvel til dit barns gamle sutter, legetøj og sparkedragter, hos Jala Helsekost finder du dit barns nye og "rene" yndlingsprodukter.

Alt om Sutter - Hvornår, hvor længe og hvilken slags

Sutter er for mange forældre en nødvendighed, en pause eller en midlertidig trøst og sikkerhed for babyen. Babyer bør først få en sut, når de har vænnet sig til, og "mestret" at spise fra brystet. Dit barn skal simpelthen lære den korrekte sutteteknik inden sutten kommer i munden. Hvis ikke dette sker, kan barnet blive forvirret. Forvirringen kan resulterer i falsk mæthedsfornemmelse, tage dit barns kræfter eller gøre dit barn dårlig til at spise fra brystet.

Sutter fra Hevea er alle designet til, at kunne gøres nemt rent, undgå vakuum og den ergonomiske form giver plads til barnets hage og næse. Desuden er den fri for PVC, Phtalater og BPA. Selve sutten fås i forskellige designs, hvor der er udstukket søde motiver i sutten. Derudover findes de i aldergrupperne 0-3 mån. og 3+ mån., så du kan skifte sutten ud for dit voksende barn. Der kommer et naturligt stop for sutten, på et tidspunkt i babyens liv. Dette virker ofte naturligt, og kan variere fra barn til barn.

Når amningen ophører, eller babyen af anden grund bruger sutteflaske, har vi også en løsning herpå. Ecobaby sutteflasker er nemlig fremstillet af rene råvarer. Glasset er af laboratorieglas som bl.a. er kendt for dens fantastiske varmebestandighed. Sutten er af naturgummi, og fri for plastic. Der kan købes en "anti kolik dobbeltventil" som reducerer kolik ved hjælp af et øget og stabilt mælke-flow. Alle delene i Ecobabys produkter er produceret i EU og opfylder derfor alle de relevante krav som EU-lovgivningen stiller.

Bæredygtigt legetøj

Børn og babyer i visse aldre slikker, sutter og bider i alt, især deres legetøj. Bideringe, badedyr og andet aktiverende legetøj skal også være ufarligt. Derfor har vi taget produkterne fra Hevea ind i vores sortiment. Disse er fri for giftige stoffer som BPA, Phtalater og PVC. Så kan du trygt lade dit barn lege.

Økologisk babytøj

Tøj er hele tiden i kontakt med huden, og bør derfor være fri for kemikalier og potentielt allergifremkaldende stoffer. De helt små babyer har også brug for tøj, og vi synes, at dette tøj skal være "rent". Vores sparkedragter fra Sowco er lavet på 95% økologisk bambus, er oeko-tex mærket samt testet for potentielt skadelige stoffer.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os