Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

B Vitamin

Der er mange forskellige B-vitaminer, og de er alle nødvendige for, at specifikke funktioner i kroppen fungerer optimalt.

Man skal have B-vitaminerne gennem sin kost eller kosttilskud. Læs mere om hvad B-vitamin er, de forskellige B-vitaminer og vores kosttilskud med B-vitaminer lige her >>

Hvad er B-vitamin?

B-vitamin er en gruppe på 8 vitaminer, som er vandopløselige og bl.a. spiller en rolle i energistofskiftet, nervesystemet, kredsløbet samt for hud, hår og negle.

De fleste B-vitaminer findes i rigtig mange forskellige fødevarer. Derfor ses der i Danmark sjældent mangel på B-vitamin hos raske mennesker, som spiser en varieret kost med både fisk, kød, grøntsager samt fuldkorns- og mælkeprodukter.

Da B-vitaminer er vandopløselige, er det svært at få decideret for meget af de fleste B-vitaminer. Det overskydende B-vitamin, som kroppen ikke har brug for udskilles nemlig med urinen.

Udover at hvert af de 8 B-vitaminer har et tal, så har de også et navn. B7 vitaminet kaldes eksempelvis også for Biotin.

Hvad hjælper B-vitamin på?

Eftersom B-vitamin dækker over otte forskellige B-vitaminer, bidrager de også til forskellige funktioner i kroppen. Ønsker du vide mere om de forskellige B-vitaminers individuelle funktioner og virkninger, kan du klikke dig videre ind på dem og blive klogere. Derinde finder du også kosttilskud specifikt med dét B-vitamin.

De forskellige B-vitaminer er:

Hvilke B-vitaminer skal jeg vælge?

For mange handler spørgsmålet om, hvilke kosttilskud man skal tage om kosten. Ved du, at du ikke spiser nok af fødevarer, som indeholder de pågældende B-vitaminer, fordi du følger en speciel diæt, kan du supplere med B-vitamin kosttilskud. Desuden afhænger valget i høj grad også af, hvilken effekt du ønsker at opnå ved indtagelse af B-vitamin.

Du kan også supplere din kost med B-vitamin complexer, som indeholder en lille dosis af hver af de otte B-vitaminer

Mest populære B-vitaminer

Nedenfor er listet nogle af de mest solgte B-vitaminer, som henvender sig til forskellige formål.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os