Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Q10

Q10 kosttilskud er et co-enzym, som er en del af cellernes energifabrikker. Q10 er altså et vigtigt hjælpestof for at kroppen kan opretholde en normal energiproduktion. Din krop kan selv danne Q10, men du optager det meste gennem en sund og varieret kost. Derudover kan du supplere din kost med et Q10 kosttilskud.

Læs mere om Q10 kosttilskud lige her >>

Hvad er Q10?

Q10 er et co-ensym, som er et hjælpestof – det er altså hverken et mineral eller vitamin. Din krop bruger Q10 til at producere energi, som primært lages i hjertet, leveren og nyreren indtil kroppen har behov for den ekstra energi. Desuden virker Q10 som en antioxidant, der beskytter din krop mod de frie radikaler, såsom forurening, vind og vejr.

Fødevarer der indeholder Q10

Kroppen kan selv producere Q10, men størstedelen optages i kroppen gennem en sund og varieret kost. Q10 findes i en række forskellige madvarer, heriblandt kød og fisk. Ligeledes nødder, bælgfrugter, spiseolier og nogle kornprodukter er rige på Q10. Hvis du er i mangel på Q10 kan du supplere kosten med et Q10 kosttilskud.

Q10 virkning

Q10 har en betydelig egenskab i forbindelse med at danne energi i cellerne, og er derfor også betydelig for kroppens væv samt dine organers funktion og sundhed. Q10 bidrager altså til en forbedret energi.

Derudover virker Q10 som en antioxidant for kroppens forsvar, som beskytter mod de frie radikaler. De frie radikaler kommer fra tobaksrøg, forurenet luft og vejrforholdene og kan være skadelig overfor kroppens celler.

Q10 kosttilskud har også vist sig at hjælpe til at mindske symptomerne ved hjertesvigt. Dette skyldes at en øget energiproduktion i hjertet er med til, at forbedre hjertets pumpefunktion.

Q10 bivirkninger

I de fleste tilfælde forekommer der få eller ingen bivirkninger ved indtagelse af Q10 kosttilskud. Der kan dog forekomme få bivirkninger, som kvalme, mavesmerter og hovedpine, ved doser på 100 milligram af Q10 om dagen.

Derforuden bør du ikke indtage Q10 kosttilskud, hvis du tager medicin som hæmmer blodets evne til at størkne.

Q10 tilbud på Jala-helsekost

Hos Jala-helsekost tilbyder vi de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi ønsker at være billigst! Du kan finde et hos udvalg af Q10 kosttilskud til konkurrencedygtige priser her, og du får endda fri levering hvis du køber for over 295 kr.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os