: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>
Fitness Pharma Q10 med fiskeolie (150 kap)
Fitness Pharma

Fitness Pharma Q10 m. fiskeolie - 150 kaps.

Varenummer:6670
Spar 29%

153,95 kr

Spar 16%

129,95 kr

Pris nu: 109,00 kr 109

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Kombination af Q10 og Omega 3 fedtsyre. Q10 er et coenzym, som findes naturligt i kroppens celler. Produktet indeholder samtidig renset fiskeolie (Omega 3) udvundet af muskelkød fa sardin, ansjos og makrel. Olien er tilsat naturlige tocopheroler, som modvirker harskning.

  Fedt er kostens vigtigste energikilde. Det er efterhånden almen viden, at flerumættede fedtsyrer er langt at foretrække for mættede fedtsyrer. Indtagelse af fisk og anden kost med mange flerumættede fedtsyrer er derfor et entydigt gode i kosten. Coenzym Q10 kaldes også ubidecarenon. Q10 er hverken vitamin eller mineral, men et hjælpestof (co-enzym), som findes naturligt i kroppens celler. Mennesker kan selv danne Q10, men får det meste tilført med kosten. Q10 findes i kød og fisk samt i nødder, bælgfrugter, spiseolier og visse kornprodukter. Det er ikke helt fastlagt, hvor meget Q10 man får gennem kosten, men man mener, at det ligger i størrelsesordenen fire til seks milligram per dag.

  Link til producent: NatuPharma A/S

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Næringsdeklaration

 • Næringsindhold pr. 100g:

 • IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
  Fiskeolie2000 mg-
  Heraf omega-3 fedtsyrer: --
  - EPA360 mg-
  - DHA240 mg-
  Coenzym Q1060 mg-

Ingredienser

 • FISKeolie, Gelatine (kvÆG), Stabilisator (glycerol), Coenzym Q10 (ubidecarenon), Vand, Farvestof (jernoxider), Antioxidant (tocopherolrig ekstrakt)

Dosering

 • Dosering:
  2 kapsler daglig.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader