Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Serier

I denne kategori finder du nogle af de mest populære serier med kosttilskud, fra nogle af de meste populære producenter som for eksempel Pharma Nord, Bidro og NDS. Gå på opdagelse i de forskellige serier og find netop din favorit. En serie indeholder ofte flere produkter som kan være gode at kombinere for at opnå en unik og effektiv virkning.

Læs mere om serierne | Hvorfor vælge en serie?

Hvad er en serie af kosttilskud?

En serie af kosttilskud indeholder som regel flere tilskud som kan være yderst effektive at kombinere. Når man kombinerer flere kosttilskud, kan man nemlig være med til at sikre en stabil virkning, da serierne er udviklet til at indeholde netop de vitaminer, mineraler og ingredienser som kan være nyttige. Hair Volume-serien fra New Nordic er et godt eksempel. I deres unikke serie finder man nemlig både kosttilskud, shampoo og balsam, som alle kombineret bidrager til en sund hovedbund og stærkt hår. En serie kan tilmed være den nemme løsning for dig, der ønsker produkter fra én specifik producent, der findes både serier fra nogle af de største brands som Pharma Nord, Biosym og New Nordic.

Pharma Nord-serien - effektiv kvalitet

Pharma Nord er en af de mest anerkendte helseproducenter i Danmark. Deres sortiment består af favoritter af højeste kvalitet og samme gælder for deres effektive serier af kosttilskud. Pharma Nord baserer deres serier på masser af faglig ekspertise, kvalitet og natur. Derfor kan deres serier, som eksempelvis Bio-Quinone være et oplagt valg for dig der ønsker et effektivt helseforløb. Deres serier indeholder forskellige ingredienser, herunder værd at nævne D-vitamin, Q10 og mange andre. Se hele Pharma Nord-serien, lige her >>

New Nordic - serier til ethvert formål

New Nordic råder over et hav af fantastiske serier, som Hair Volume, Active Liver og Skin Care, som alle indeholder en række af effektive problemer. New Nordic kombinere ofte forskellige produkttyper i deres serier, hvorfor man også finder meget mere end bare kosttilskud. Deres serier er baserede på det bedste fra naturen, som er med til at sikre produkter i høj kvalitet og med meget stor optagelighed. Se den populære Hair Volume-serie, lige her >>

Hvorfor vælge en serie?

Med en serie, er du godt dækket ind af alle de ingredienser og produktertyper, som kan være gavnlige i kampen mod dit problem eller mål. En serie er tilmed den ideelle løsning for dig, som ikke ønsker eller har tid til at gå i dybden med næringsdeklarationer og informationssøgning, da serier ofte er nøje sammensatte. En nem og effektiv løsning for dig, der ønsker et effektivt og sammentømret forløb.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os