Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

NDS produkter

NDS er specialister i kosttilskud med kollagen og probiotika, der findes i forskellige former og varianter til dit behov.

Hvad er NDS? 

NDS er en familieejet, engelsk virksomhed, der i mange år har været én af de helt store producenter indenfor kosttilskud. Hos NDS er høj kvalitet og gode ingredienser alfa og omega, hvilket er grunden til, at mange af vores bestsellers kommer fra NDS. NDS stræber altid efter at være så naturlig som mulig og undgå brug af tilsætningsstoffer og andre skadelige midler. Hvis du ønsker kosttilskud af højeste kvalitet, er NDS det oplagte valg.

Et bredt sortiment. 

NDS har i over tyve år produceret kosttilskud. Over årene har deres sortiment vokset og inkluderer nu kosttilskud indenfor en lang række områder som kollagen, probiotika og vitaminer. Du kan læse mere om de mest populære serier herunder og blive inspireret. 

Kollagen 

Kollagen har fået meget opmærksomhed de sidste par år og det er ikke uden grund. Kollagen er et protein som dannes naturligt i huden og er kendt for at afhjælpe naturlige alderstegn i form af rynker og træt hud. Når vi bliver ældre, falder kroppens evne til naturligt at fremstille kollagen, hvilket er en af de hyppige årsager til alderstegn. Et kollagentilskud kan være med til at afhjælpe disse symptomer. NDS har udviklet fantastiske kollagen tilskud, som alle er udviklet til dette formål. 

Probiotika 

NDSs probiotika-serie er ét deres bedstsælgende serier og med god grund. Her kan du nemlig finde en række kosttilskud med probiotika, som kan bidrage til en normal fordøjelse. Der er i de seneste år kommet mere fokus på at opnå en god fordøjelse og tarmflora, da det har betydning for immunforsvaret og kroppens evne til at nedbryde føde og drikkelse. Det kan probiotika-produkter fra NDS hjælpe med. 

Vitaminer og mineraler 

NDS leder altid efter nye måder at hjælpe folk med at opnå en krop i balance - og her spiller vitaminer en vigtig rolle, da de bidrager til en masse af kroppens funktioner. Vitaminer dannes ikke i kroppen, men optages gennem vores kost. Derfor er det vigtigt at spise varieret. Det kan dog være svært at indtage nok vitaminer, hvorfor mange vælger at tyde til kosttilskud. Her står NDS klar med nogle af de bedste vitamintilskud på markedet.Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os