: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

Gele Royal

Du har sikkert hørt om Gelé Royal, og hvis du ikke i forvejen tager det, kan du måske ikke nævne dets gode egenskaber.

Læs om Gelé Royals historie, hvad det gør godt for og vores populære brands lige her >>

Hvad er Gelé Royal

Gelé Royal, også kendt som bidronningeføde, er som navnet antyder den gelé lignende substans som bidronningen lever af. Det gør dem større end de andre bier, grundet den masse som arbejdsbierne udskiller. For Bidronningen betyder føden også, at hun kan opretholde produktionen af æg og leve i over 5 år, hvor arbejderbien ikke lever meget mere end 30 dage.

Hvordan bruges Gelé Royal så i kosttilskud? Blandt næringsstofferne i den royale gelé tæller: Mineraler, B-vitaminer, C-vitamin og E-vitamin, Acetylcholin, Proteiner og aminosyrer. De mange næringsstoffer i én masse fungerer som en slags "måltidserstatning" for bidronningen.

Gelé Royal Virkning

Der er ingen godkendte virkninger ved Gelé Royale i sig selv. Men ofte indgår stoffet sammen med andre ingredienser, der fx hjælper dig igennem din PMS, bidrager til hud, hår og negle eller bare tilsat et vitaminkompleks.
Vores mest populære brands tæller Bidro, Melbrozan, Camette og New Nordic. Bidro er synonym med Gelé Royal, da denne danske producent udelukkende fokuserer deres arbejde omkring produkter med bidronningens føde som hoved ingrediens.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader