Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Pharma Nord-serien

Pharma Nord er en serie af kosttilskud af høj kvalitet, der er udviklet med fokus på forskning og dokumenteret effektivitet. Produkterne er produceret med de bedste råvarer og strenge kvalitetskontroller, hvilket sikrer dig et gennemskueligt kosttilskud.

Hvem er Pharma Nord?

Pharma Nord er en dansk virksomhed og en af Europas førende virksomheder indenfor produkter med essentielle næringsstoffer.

Pharma Nords produkter er udviklet og produceret med vægt på høj optagelighed, sikkerhed og dokumentation.

Den danske kvalitet

Pharma Nord har valgt at holde produktionen i Danmark, nærmere bestemt i Vojens, fremfor at producere deres produkter i udlandet. En af grundene til dette valg er, at den restriktive lovgivning, som vi har her i Danmark, er højt anerkendt og respekteret i udlandet.

Gennem hele 25 datterselskaber og 20 samarbejdspartnere er Pharma Nords produkter samt brand, kendt i Mellemøsten, Asien, Rusland, USA og ikke mindst Europa.

Historien bag Pharma Nord

Pharma Nord blev tilbage i 1981 grundlagt af Sven Moesgaard og Eli Wallin. Selve ideen bag Pharma Nord var at kompensere for manglerne ved moderne kostvaner, ved at udvikle specielle kosttilskud med en høj biologisk optagelighed samt dokumenteret virkning.

Pharma Nord Produkter

Hos Pharma Nord er der kun en standard, der gælder, og det er den bedste! Alle Pharma Nords produkter er uden gluten, genmodificerede organismer, laktose samt bestrålede ingredienser.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os